Δευτέρα - 19 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 21 August 2017 17:53

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αθωώνουν τα εγκλήματα των εγκλημάτων του σταλινισμού

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αθωώνουν τα εγκλήματα των εγκλημάτων του σταλινισμού

«Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της ΕΕ που θα απουσιάσει από την εκδήλωση της Εσθονικής Προεδρίας».

Αίθουσα Σύνταξης

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετέχει σε επίπεδο υπουργών Δικαιοσύνης σε συνέδριο της εσθονικής Προεδρίας για τη μνήμη των αυταρχικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, σχολίασε το Ποτάμι.

«Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της ΕΕ που θα απουσιάσει από την εκδήλωση της Εσθονικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, για τα ιστορικά εγκλήματα που διαπράχθηκαν από κομμουνιστικά καθεστώτα. Οι χώρες που υπέφεραν από αυτά τα εγκλήματα πρωτοστατούν στην καταδίκη τους. Η Ελλάδα τα αρνείται.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορεί να εναρμονίζονται πλήρως με τις επιταγές των ισχυρών της Ευρώπης και ο κ. Τσίπρας να αναζητά συνεχώς την βοήθεια της κυρίας Μέρκελ, ταυτόχρονα όμως αθωώνουν τα εγκλήματα των εγκλημάτων του σταλινισμού.

Στάλιν, Τσαουσέσκου, Γιαρουζέλσκι, Χόνεκερ καταδικάζονται στις χώρες τους, έχουν όμως την υποστήριξη της κυβέρνησης της Ελλάδας του 21ου αιώνα. Βοήθειά μας!» αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας