Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Saturday, 02 December 2017 12:38

ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;

ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;

Ο Ερντογάν έρχεται και τα παιχνίδια στη Θράκη αποκαλύπτονται...

Γιάννης Ντάσκας

Πρώτη προτεραιότητα της χώρας μας πρέπει να είναι οι καλές σχέσεις με την Τουρκία.
Αυτονόητος είναι όμως ο όρος της αμοιβαιότητας και όχι της υποχωρητικότητας.

Δεν είναι του παρόντος μια μεγαλύτερη ανάλυψη και προς το παρόν περιοριζόμαστε στα γεγονότα:
1. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου και δεν είναι ξεκάθαρο, αν θα προωθήσει τουρκικά προκλητικά "τερτίπια" στη Θράκη με επίσκεψη εκεί κλπ.
Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός που προωθεί ο Ερντογάν για να μετατραπεί σε δια βίου ηγέτη της Τουρκίας μέσα απο θρησκευτικά "δημοψηφίσματα έχει ερείσματα στη Θράκη, αλλά ακόμα μάλλον είναι μειοψηφικά.
Σκοπός της επίσκεψης στη Θράκη θα είναι-αν πάει τελικα- να δώσει το πάνω χέρι στους υποστηρικτές του.

Image result for ΕΡΝΤΟΓΑΝ

2. Εδώ και πολύ καιρό ο Ερντογάν προσπαθεί να παίξει "παιχνίδι" εξαγορών μέσω της ΖΙΡΑΑΤ Μπάνκ,της τουρκικής Τράπεζας μέσω της οποίας κάνει οικονομικά παιχνίδια και στη μειονότητα και με προσπάθειες αγοράς γης απο μειονοτικούς για εκμετάλλευση μελλοντικά.
Μέσω της γνωστών οικονομικών ανοιγμάτων επι Σημίτη και της προώθησης συνεργασίας Τούρκων και Ελλήνων επιχειρηματιών η Τουρκία κατάφερε δυο βήματα:

Image result for ΖΙΡΑΑΤ Μπάνκ

Α) Να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα Τούρκοι επιχειρηματίες και να μη βάλουν πόδι στην Τουρκία Ελληνες επιχειρηματίες, ιδιαίτερα σε ελληνικά μέρη της Μικράς Ασίας, της Πόλης και του Πόντου. Οι Τούρκοι μετέχουν σε επενδύσεις σοβαρές όπως πχ. στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
β) να βάλει στο χέρι Ελληνες πολιτικούς με διάφορους τρόπους και είναι γεγονός ότι το σκάνδαλο της μίζας απο εξοπλιστικά φτάνει με καταθέσεις Ελλήνων και στη ΖΙΡΑΑΤ Μπάνκ. Φυσικά και στα χέρια των τουρκικών υπηρεσιών και της τουρκικής ηγεσίας...

3.Ο Στέργιος Καλόγηρος απο τον ομιλο καναλιών στα οποία προβάλλονται οι εκπομπές του (ΒΕΡΓΙΝΑ,ΕΓΝΑΤΙΑ κλπ) έκανε έρευνα για τα τουρκικά παιχνίδια στη Θράκη και οι αποκαλύψεις ήταν σοβαρές.

Εκεί ακούστηκαν και ψύχραιμες φωνές και έγινε γνωστό ότι η μειονότητα της Θράκης δεν υπακούει τυφλά στα σχέδια του Ερντογάν, ιδιαίτερα στην προσπάθειά του να αφαιρέσει ελευθερίες που απολαμβάνουν σήμερα οι μειονοτικοί κάτοικοι της περιοχής.

Image result for ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ
Πριν Ερντογάν φωνήσαι οι αποκαλύψεις αυτές επιβεβαιώνονται με μια αποκάλυψη του Νίκου Νικολόπουλου στη Βουλή.

Αποκαλύπτει ότι έχει εξαφανισθεί ο υποπρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή και υπάρχουν ενδείξεις ότι κατέφυγε στην Ευρώπη, προφανώς για να μην ..."απαχθεί φιλικά" από την τουρκική αντιπροσωπεία και δικαστεί ως φίλος του Γκιουλέν, κάτιπου σήμερα στην Τουρκία ισοδυναμεί με "πραξικόπημα κατά της πατρίδας", όπου πατρίδα ο Ερντογάν.

Ιδού η ερώτηση αποκάλυψη Νικλόπουλου:

"ΕΡΩΤΗΣΗ

Image result for ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τι κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Τούρκου υποπρόξενου στην Κομοτηνή;
Μυστήριο με την εξαφάνιση του Τούρκου υποπρόξενου στην Κομοτηνή, Νταβούτ Οτζάκ (Davut Ocak) και της οικογένειας του.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο υποπρόξενος μαζί με τη σύζυγο του, επίσης υπάλληλο του προξενείου στην Κομοτηνή, και τα δυο τους παιδιά… αναχώρησαν πριν τρεις ημέρες για Ιταλία μέσω Ηγουμενίτσας, αλλά έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Αυτό που περιπλέκει την υπόθεση είναι η ξαφνική κλήση του πριν τρεις ημέρες από το Υπουργείο εξωτερικών να επιστρέψει στην Άγκυρα, μετά και την πρόσφατη αντικατάσταση του Πρόξενου, χωρίς όμως να έχει γινει γνωστό αν αποδέχθηκε τον επαναπατρισμό του.
Κατόπιν τα ανωτέρω ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
Ποιες ενέργειες θα κάνετε για να ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί με τον Τούρκο Υποπρόξενο της Κομοτηνής ;

Ο ερωτών βουλευτής

Νίκος Ι. Νικολόπουλος"

Ο Ερντογάν μπορεί να μοιάζει άτρωτος, αλλά σύντομα θα φανεί ότι δεν είναι.
Ηδη άρχισαν οι πρώτες αποκαλύψεις για διαφθορα της οικογένειας και του στενού πυρήνα της ηγεσίας του.
Μακροπρόθεσμα αυτές και θα φουντώσουν και θα έχουν συνέπειες...

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας