Τετάρτη - 17 Ιανουαρίου 2018
Monday, 21 August 2017 17:47

Πώς σχολίασε η Δούρου τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα

Πώς σχολίασε η Δούρου τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα

Παιδικές κούκλες συνόδευαν την ανάρτηση της περιφερειάρχη στο Facebook.

Αίθουσα Σύνταξης

Μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook σχολίασε η Ρένα Δούρου τη συζήτηση που γίνεται για τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα και τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Η περιφερειάρχης Αττικής ανέβασε δύο εικόνες με τις κούκλες Bi Bi Bo και John John, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε:

«Χωρίς καμία πρόθεση να απαλλάξω από τις ευθύνες καμία και κανέναν, αιρετό ή μη που υπηρετεί θεσμό ή φορέα της Ελληνικής Δημοκρατίας, ας αναλογιστούμε τι γράφουμε εδώ μέσα που κάποιο αστροπελέκι τα "φιλτράρει" επικοινωνιακά -τρομάρα του- και θεωρώντας ότι πιάνει το σφυγμό των πολιτών τα βάζει κάτω από τον τίτλο: δελτίο τύπου.

Οι ευθύνες ποτέ δεν επιμερίζονται με τον ίδιο τρόπο.

"Όλοι μαζί δεν τα φάγαμε", "όλοι μαζί δεν αποφασίζουμε".

Αλλά, εάν πέρα από το πόθεν έσχες που έβαλε κάτω τη διαφθορά και της άλλαξε τα φώτα, θεσπιστεί και το πού διακοπεύες, μην πέσουμε από τα σύννεφα πάλι ως κοινωνία και ως φεισμπουκική κολλεκτίβα».

74569258614173638

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας