Κυριακή - 21 Ιανουαρίου 2018
Friday, 15 December 2017 10:05

Σχοινάς: Η εθνική συναντίληψη θωρακίζει την Ελλάδα

Σχοινάς: Η εθνική συναντίληψη θωρακίζει την Ελλάδα

Η αντίδραση του εκπροσώπου της Κομισιόν για την πρόταση Τουσκ.

Αίθουσα Σύνταξης

«Η σημερινή εθνική συναντίληψη και ομόθυμη στήριξη της ευρωπαϊκής πολιτικής για τη μετανάστευση απ' όλες τις υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις της χώρας, θωρακίζει την Ελλάδα και δυναμώνει την Ευρώπη», τονίζει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Με ένα tweet παρενέβη ο εκπρόσωπος τύπου της Κομισιόν σχολιάζοντας το κοινό μέτωπο που διαμορφώθηκε από τα κόμματα κατά των προτάσεων που διατύπωσε ο Τουσκ για το προσφυγικό.

«Η σημερινή εθνική συναντίληψη και ομόθυμη στήριξη της ευρωπαϊκής πολιτικής για τη μετανάστευση απ´ όλες τις υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις της χώρας, θωρακίζει την Ελλάδα και δυναμώνει την Ευρώπη», τονίζει.

 Η σημερινή εθνική συναντίληψη και ομόθυμη στήριξη της ευρωπαϊκής πολιτικής για τη μετανάστευση απ´ όλες τις υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις της χώρας, θωρακίζει την Ελλάδα και δυναμώνει την Ευρώπη.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας