Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Friday, 06 October 2017 15:14

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Μπουτάρη

Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Μπουτάρη

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Αίθουσα Σύνταξης

Στο γραφείο της γενικής γραμματείας πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη συναντιώται  ο Αλέξης Τσίπρας με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη λίγα λεπτά πριν από τις 12:00 συνοδευόμενος από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά. Ο κ. Μπουτάρης έφτασε στο πρωθυπουργικό γραφείο δώδεκα λεπτά μετά τις 13:00 συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλυψώ Γούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια της συνάντησής τους θα συζητηθεί το θέμα της παραχώρησης στο δήμο του χώρου του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος» στην Τούμπα για το οποίο αναμένεται να υπάρξει θετική εξέλιξη μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στις 14:30 είναι προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στις 20:00 θα μιλήσει στο «Thessaloniki summit» που οργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας