Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 03 February 2018 15:31

ΣΟΚ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ!

ΣΟΚ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ!

Μαθητής-θύμα καθηγητή στις τουαλέτες και μαλλιοτράβηγμα...υψηλού επιπεδου.

Γιάννης Ντάσκας

Μισή σελίδα σε μεγάλο μέγεθος είχε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ με τίτλο ""ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ".
Είχε φωτογραφια και την κ. Κλίφορντ με λεζάντα ότι η εν λόγω κυρία απέφυγε να απαντήσει ευθέως αν είχε σεξουαλική σχέση με τον πρόεδρο Τράμπ.

Γράφει ότι η ιστορία αποκαλύφθηκε απο την (σοβαρή) WALL STREET JOURNAL, η οποία έκανε και θέμα ...πιθανό μαλλιοτράβηγμα με την συζυγο του Τράμπ την γνωστή Μελάνια. Και όλα αυτά δεν έγιναν χθες ή τον περασμένο μήνα, αλλά στο μακρινό 2006.

Είχαμε ανοίξει την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο μετρό και οι διπλανοί διάβαζαν και μας ρωτούσαν για την πορνοστάρ, κοίταζαν τη φωτογραφία της, το όνομά της κλπ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αφιερώνει συχνά και δισέλιδα με δηλώσεις γνωστων και άγνωστων ηθοποιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον γνωστό εργοδότη του Χόλυγουντ Ουάνστάϊν. Αφιέρωμα είχε και στον προπονητή της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, ο οποίος καταδικάστηκε σε ...165 χρόνια κάθειρξη, διότι εξανάγκαζε σε σεξουαλική σχέση μαζί του τις αθλήτριες της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

Image result for Ουάνστάϊν

Είναι μεγάλο αδίκημα στο εξωτερικό ο εργοδότης και ο προιστάμενος να εξαναγκάζει σε σεξουαλική σχέση μαζί της γραμματείς, υφιστάμενες υπαλλήλους κλπ. Επίσης καθηγητής να συνάπτει σχέση σεξουαλική με μαθητή ή μαθήτρια.
Εάν αναζητήσετε στο διαδίκτυο τέτοιες ιστορίες θα σας βγάλουν ένα σωρό καθηγητές και καθηγήτριες ονομαστικά και με φωτογραφίες και την ιστορία σεξουαλικών σχέσεων με μαθητές κλπ.

Image result for [ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ

Στην Ελλάδα γίνονται τέτοια;

Σύμφωνα με τα "κατεστημένα" ΜΜΕ έγιναν μερικά στη ...Νίκαια, στη Δραπετσώνα, στον Πύργο...
Στην καλή κοινωνία δεν ξέρουν, δεν άκουσαν δεν είδαν...Στα ΜΜΕ, στα Υπουργεία, όπου η σεξουαλική εκμετάλλευση είναι πολύ απλωμένη δεν ξέρουν τίποτα...

Όπως δεν άκουσαν απο τι ακριβώς πέθανε ένας ηλικιωμένος πρώην υπουργός ξαφνικά και απο που ακριβώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο...
Κι όμως...

Image result for κολλεγιο ψυχικου
Αναζητήσαμε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Μιχάλη Κουρουτό την ώρα που οι προετοιμασίες απο πλευράς αντιπολίτευσης μάλιστα για το συλλαλητήριο είναι πυρετώδεις.

Και είχαμε τον εξής διάλογο:

Image result for ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Μιχάλης Κουρουτός επιβεβαίωσε ότι γίνεται ΕΔΕ για αποπλάνηση μαθητή.

-Κύριε πρόεδρε μάθαμε από τον ....κοινό γνωστό μας, ότι στο περίφημο Κολέγιο Αθηνών ένας καθηγητής αποπλάνησε μαθητή και μάλιστα ένα απο τα επεισόδια έγιναν στις τουαλέτες του σχολείου. Το ακούσατε;
-Βεβαίως. Γίνεται και ΕΔΕ και έχουν ληφθεί κάποια πρώτα μέτρα.
-ΕΡΩΤ.Και γιατί δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση;
ΑΠΑΝΤ.Καταβάλλουν προσπάθειες να το κουκουλώσουν κάποιοι επώνυμοι στο παρασκήνιο.
-ΕΡΩΤ: Είναι δυνατόν τόσο σοβαρό θέμα; Η οικογένεια του παιδιού αντέδρασε; Το Υπουργείο το έμαθε; Δικαστικές αρχές;
ΑΠΑΝΤ. Τον περασμένο Δεκέμβριο που έγινε αυτό έγιναν κι άλλα...Μια σύζυγος πήγε στο Κολέγιο και αρπάχτηκε με τα μαλλιά με μια άλλη κυρία εργαζόμενη εκεί γιατί (πίστευε ότι) αυτή είχε σχέση με τον συζυγό της, στέλεχος του Κολλεγίου
ΕΡΩΤ.Ειχε όντως;
ΑΠΑΝΤ: Δεν το ξέρω. Περιμένουμε να δούμε αν και ποιές έρευνες θα γίνουν για όλα αυτά και θα δούμε τι θα αποδειχθεί.


Image result for κολλεγιο ψυχικου


Πριν μερικά χρόνια στο άλλο διάσημο σχολείο επωνύμων της Αθήνας μια, λίαν επώνυμη καθηγήτρια αποπλάνησε ανήλικη μαθήτριά της. Οι γενναίοι γονείς αψήφησαν το θόρυβο, καθώς το παιδί είχε κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας (...) και έκαναν καταγγελίες. Η υπόθεση μετά χιλίων βασάνων και χάρη στην Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου κ.Χυτήρογλου έφτασε στο ακροατήριο.
Εκεί η καθηγήτρια αθωώθηκε αφού αρνήθηκε εντελώς την αποπλάνηση.

Το κρίσιμο στοιχείο ήταν ότι δεν έγινε άρση απορρήτου επικοινωνιών, δεν ερευνήθηκε ο λόγος του ξαφνικού γάμου και του διαζυγίου εξπρές, δεν αναζητήθηκε η κρίσιμη αλληλογραφία μεταξύ δράστη - θύματος και δεν έδωσε ο Εισαγγελέας, ως όφειλε εντολή να δημοσιευθεί η φωτογραφία και το όνομα της επώνυμης καθηγήτριας ΠΡΙΝ τη δίκη, όπως συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές υποθέσεις.
Ετσι έμενε μόνο Γολγοθας στην οικογένεια...

Image result for αποπλανηση μαθητριας απο καθηγητρια

Όποιος διαβάσει την αθωωτική απόφαση μένει με το στόμα ανοιχτό με όσα καταγράφει και -κατά την κρίση μας- μόνο αθώωση δεν δικαιολογούν.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν στο εξωτερικό(αλλά και στην Ελλάδα...) τα θύματα εκμετάλλευσης σεξουαλικής δικαιούνται αποζημίωσης. Ο Τράμπ έδωσε,κατά τα δημοσιευθέντα 130.000 δολάρια στην κ. Κλίφορντ για να μην επιβεβαιώσει την "περιπέτεια" και επίσης και άλλοι επώνυμοι έχουν καταβάλλει τεράστια ποσά. Τεράστια ποσά είναι και όσα επιδικάζουν τα δικαστήρια στις υποθέσεις αυτές.

Image result for σκανδαλο τραμπ

Φαντάζεστε τι ποσό θα πλήρωνε το "επώνυμο" σχολειο της Αθήνας στην νεαρή μαθήτρια, αν εκείνη και σήμερα που είναι ενήλικη παρουσίαζε την αλληλογραφία και δήλωνε απλά ότι "όλα αυτά τα χρόνια φοβόμουν τον διασυρμό και την δημοσιότητα και δεν μίλησα;"
Τα ίδια ακριβώς δηλώνουν θύματα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη και όχι μόνο δεν αμφισβητούνται, αλλά αποζημιώνονται...

Image result for Αγγλικανική Εκκλησία

Θυμηθείτε τα τεράστια ποσά που πληρώνει ακόμα η Ορθόδοξη και η Καθολική Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η Ιρλανδική και Αγγλικανική Εκκλησία για αποπλανήσεις, βιασμούς κλπ νεαρών αγοριών και κοριτσιών απο ιερωμένους και μάλιστα υψηλού βαθμού.
Tαινίες, όπως το Spotlight είναι οι υποθέσεις αυτές και προφανώς εχουν λόγους επώνυμοι στην Ελλάδα να πιέζουν να κουκουλωθούν τέτοιες ιστορίες.

Στο Κολλέγιο μεγίστη θέση έχει ο Αλέξανδρος Σαμαράς, αδελφός του Αντώνη Σαμαρά.
Περιμένουμε μια δήλωσή του.
Είναι συκοφαντίες αυτά;
Εχει ακούσει κάτι;

Image result for αλεξανδρος σαμαρας

Περιμένουμε επίσης τη στάση των "κατεστημένων" ΜΜΕ.
Θα κάνουν ό,τι έκανε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στην υπόθεση Τράμπ, στην υπόθεση Ουάϊνστάϊν, στην υπόθεση του προπονητή της Εθνικής των ΗΠΑ;

Παλαιότερα βιάστηκε μαθήτρια απο δυο επώνυμους συμμαθητές στο Κολλέγιο ή και γιαυτό δεν έχει ακούσει κανείς τίποτα;
Το Κολέγιο, το οποίο κακώς ονομάζεται Κολέγιο είναι το σχολείο των επωνύμων.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Εχει ερευνήσει κανείς ποτέ ποιοι είναι οι χορηγοί και οι υποστηρικτές ποια μπλεξίματα είχαν κάποιοι εξ αυτών με τη Δικαιοσύνη και ποια ήταν η συνέχεια στα μπλεξίματα;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας