Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Tuesday, 04 April 2017 02:27

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ - ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ - ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ!

Φοβερές αποκαλύψεις για πισώπλατα μαχαιρώματα των Ελλήνων και "παραπομπή" στην τραγική Κούνεβα.

Γιάννης Ντάσκας

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα για πισώπλατα μαχαιρώματα των ελληνικών συμφερόντων υπέρ των δανειστών και αποκαλύψεις για κυκλώματα "νταβατζήδων"που θέλουν να κερδοσκοπήσουν για τα επόμενα δεκάδες χρόνια στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών έκανε ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην κρατική τηλεόραση χθες τα μεσάνυχτα.

Μάλιστα ο Υπουργός με τους εντελώς ασυνήθιστους για την ελληνική πολιτική, χαμηλούς τόνους, αλλά και την εντελώς ασυνήθιστη, στον ίδιο χώρο ευθύτητα είπε ότι ο Γ. Στουρνάρας την κρίσιμη στιγμή των διαπραγματεύσεων, συνεπικουρουμενος απο τον ΣΕΒ κάνει δηλώσεις που πλήττουν καίρια τις ελληνικές διαπραγματευτικές θέσεις.

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν στο θέμα των συντάξεων λέγοντας ότι την ώρα που δανειστές ζητούν μείωση συντάξεων και η κυβέρνηση απαντά ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο νέας μείωσης των συντάξεων ο Γ. Στουρνάρας βάζει πλάτη στους δανειστές και μαχαίρι στους ελληνες συνταξιούχους λέγοντας ότι το συνταξιοδοτικό είναι γενναιόδωρο, δηλαδή ότι αντέχει και άλλες περικοπές.

Καυστικότατος ήταν για την απώλεια των επικοινωνιών μέσω της πώλησης του ΟΤΕ, ο οποίος στέρησε απο την Ελλάδα και τον δορυφόρο της, στρατηγικά ζητήματα για την ασφάλεια της χώρας.

Σε αντιδιαστολή υπεραμύνθηκε της προσπάθειας που καταβάλει αυτή η κυβέρνηση για να κρατήσει τη ΔΕΗ.
Για τους αυτοκινητοδρόμους παρουσίασε την τιτάνια προσπάθεια που έκανε ώστε να παραδοθούν τις επομενες ημέρες, αν και κανείς δεν το περίμενε.

Πραγματική βόμβα ήταν η αποκάλυψη των νταβατζήδων που θέλουν να αναλάβουν μέσω εταιρειών "σεκιούριτυ" την ασφάλεια των συγκοινωνιών.

Θύμισε την τραγική Κούνεβα, λέγοντας ότι "είναι πολύ μικρότερη η ζημιά από τους τζαμπατζήδες" των συγκοινωνιών, απο εκείνη που κάνουν τα κυκλώματα που διακινούν εδω και χρόνια (!!!) πλαστά εισιτήρια".

Στη συνέχεια είπε ότι πισω απο τις καταστροφές που κάνουν δήθεν "αριστεροί επαναστάτες στα μηχανηματα ελέγχου εισιτηρίων είναι κυκλώματα που θέλουν να πετάξουν την Αστυνομία από τον έλεγχο και να βάλουν με τεράστια κέρδη εταιρείες "σεκιούριτυ"!

Προσεχώς ολόκληρη η συνέντευξη που είναι από τις σπάνιες σε ευθύτητα και σημαντικότατες αποκαλύψεις.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας