Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Saturday, 02 December 2017 13:29

Σπυράκη: Άκουσα τον κ. Τσακαλώτο να μιλά και νόμιζα ότι άκουγα εκπρόσωπο καπιταλισμού

Σπυράκη: Άκουσα τον κ. Τσακαλώτο να μιλά και νόμιζα ότι άκουγα εκπρόσωπο καπιταλισμού

«Έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό».

Αίθουσα Σύνταξης

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς εξαπέλυσε η Μαρία Σπυράκη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. «Δεν υπάρχει κανένα πλαίσιο προστασίας για τη λαϊκή κατοικία. Η κυβέρνηση της ΝΔ είχε προστατεύσει την πρώτη κατοικία, την ώρα που η κυβέρνηση ανέχεται τον παράνομο τζόγο» υποστήριξε η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως η ΝΔ μπορεί να βρει τα ακίνητα όσων έχουν βγάλει τα χρήματα στο εξωτερικό.

«Άκουσα τον κ. Τσακαλώτο να μιλά και νόμιζα ότι άκουγα εκπρόσωπο καπιταλισμού, γι' αυτό έχει τα λεφτά του στο εξωτερικό» είπε η κ. Σπυράκη, για να προσθέσει πως η ΝΔ έχει τη δυνατότητα να βρει τους στρατηγικούς κακοπληρωτές και να προχωρήσει σε αυτούς τους πλειστηριασμούς και να προστατεύσει τη λαϊκή κατοικία. «Η κυβέρνηση δίνει μόνο το 60% της προστασίας που είχαμε δώσει εμείς, για το 2017» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στη στάση των ευρωβουλευτών της ΝΔ στο ψήφισμα για εμπάργκο πώλησης όπλων προς τη Σαουδική Αραβία, η κα Σπυράκη τόνισε πως η ΝΔ ψήφισε υπέρ του ελέγχου των εξαγωγών όπλων στην αραβική χώρα. «Ψηφίσαμε την πρόταση του ΕΛΚ, και θέλαμε τη δική μας διατύπωση για το εμπάργκο όπλων. Όλοι θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις την ώρα που το σκάνδαλο Καμμένου έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις. Από το 2016 έχουμε ψηφίσει όλα τα ψηφίσματα για έλεγχο εξαγωγής όπλων» είπε η κα Σπυράκη.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας