Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 20 October 2017 16:14

Σπυράκη: Λόγω της προχειρότητας Τσίπρα χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία

Σπυράκη: Λόγω της προχειρότητας Τσίπρα χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία

«Δεν υπήρξε κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα, μόνο ευχολόγια».

Αίθουσα Σύνταξης

Μόνο ευχολόγια αποκόμισε ο πρωθυπουργός από την επίσκεψή του στις ΗΠΑ σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε πόσο ευνοϊκή είναι η συγκυρία για τη χώρα μας, καλώντας τον πρωθυπουργό να την αξιοποιήσει στο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως τόνισε η κ. Σπυράκη, από το αποτέλεσμα αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας αρκέστηκε, τελικά, μόνο σε μία θολή συμφωνία για την αναγκαία αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Για όλα τα εθνικά θέματα και τις επενδύσεις που τόσο χρειάζεται η χώρα δεν υπήρξε κανένα χειροπιαστό αποτέλεσμα. Μόνο ευχολόγια. Δυστυχώς, λόγω της προχειρότητας του κ. Τσίπρα χάθηκε μία σημαντική ευκαιρία για τον τόπο μας» υπογράμμισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας