Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Thursday, 28 September 2017 08:10

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Ο Νικ Νικολόπουλος ξανατολμά εκεί που οι συνάδελφοί του τρέμουν και γλείφουν...

Γιάννης Ντάσκας


Το σκάνδαλο της Δικαιοσύνης δυο ταχυτήτων, μια για τους επωνυμους και μια για τους φτωχούς και αδύναμους είναι χαρακτηριστικό "λίπασμα" για να εδραιωθεί η διαπλοκή και οι οι νταβατζήδες να αποκτήσουν τον έλεγχο της χώρας.
Το μεγαλύτερο κέντρο "εξουσίας" αυτής της μορφής αποτελούσε για δεκαετίες ο ΔΟΛ και κάτι περι αυτών ξέρει η σημερινή κυβέρνηση με τις έρευνες που έκανε και κάνει.

Image result for ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ιδιαίτερα οι καταγγελίες του Παύλου Πολλάκη μόνο τυχαίες δεν είναι για την παρουσία "γκεσεμιών" της διαπλοκής σε χώρους, όπου η παρανομία βαφτιζόταν "νομιμότητα". Από τον Ερυθρό Σταυρό μέχρι τις Τράπεζες και τα δανεικά και αγύριστα, ως τα σουπερ μάρκετ. Αλήθεια εκείνη η οικογένεια μεγάλων ευεργετών στα ΜΜΕ Μαρινόπουλοι τι απέγιναν;

Image result for ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ
Πόσα φόρτωσαν στον φορολογούμενο και πόσα ξεφόρτωσαν σε επιχειρήσεις ΜΜΕ έν είδει "διαφημίσεων" και κοινών επιχειρήσεων;
Τα καρτελ των κατασκευαστικών;

Image result for μαρινοπουλοσ

Πόσοι δημοσιογράφοι γράφουν για τις βδέλλες αυτής της μορφής και πόσοι βουλευτές τους βάζουν χέρι;
Μπορείτε όσοι διαβάζετε διαδικτυακά ΜΜΕ να κάνετε αναζήτηση και ευκολα θα έχετε απαντήσεις.

Image result for ΛΑΠΠΑΣ
Πολλοί βουλευτές διατείνονται ότι δίνουν μάχη κατά της διαπλοκής, των νταβατζηδων, των συμφερόντων, των ισχυρών του (παρανόμου) χρήματος.

Ζητήστε τους τις ερωτήσεις, τις ΓΡΑΠΤΕΣ καταγγελίες που έκαναν για να δείτε αν υπάρχουν.

Image result for ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Εμείς κομματική σχέση με το Νίκο Νικολόπουλο, δεν έχουμε καμία απολύτως. Ούτε με κανέναν άλλο.
Ομως καταγγελίες με ονοματεπώνυμα, όπως κάνει εκείνος, ο Πάνος Καμμένος, ο Σπύρος Λάππας, ο Π.Πολλάκης, ο Νίκος Παππάς και ελάχιστοι άλλοι μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών δεν γίνονται.
Παλαιότερα έκανε μόνο ο Γιώργος Σούρλας και ελάχιστοι ακόμα.

Image result for πολακης για σκανδαλα

Μειοψηφία, και γι αυτό ανδρώθηκε η διαπλοκή.Τα παραδικαστικά και παρατραπεζικά κυκλώματα, τα παραδημοσιογραφικά και παραπολιτικά κυκλώματα. Μεγάλα δικηγορικά γραφεία βρίσκονται πίσω απο σκάνδαλα που ως χαρακτηριστικό έχουν τις αρπαγές κρατικού χρήματος, και δημιουργία περιουσιών με παρανομίες στις οποίες οι αρμόδιοι κλείνουν τα μάτια.

Image result for δολ

Πρέπει να μπείτε στον κόπο να διαβάσετε τις δυο ερωτήσεις που κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος. Η μία αναφέρεται στα κατορθώματα του Σταύρου Ψυχάρη, στις διώξεις του και στην περίεργη πορεία τους στη Δικαισύνη.

Image result for ΝΙΚΟς ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Η δεύτερη στο φαγοπότι κυκλωμάτων δικηγόρων,τραπεζικών και άλλων :
Να τις διαβάσουν ιδιαίτερα εκείνοι που κινδυνεύουν αναίτια να χάσουν το σπίτι τους λόγω κρίσης και όσοι έχασαν τη δουλειά τους λόγω κρίσης.
(Πάμε "στοίχημα" ότι δεν θα τις βρείτε πουθενά δημοσιευμένες;)

ΕΡΩΤ. 1η:ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΨΥΧΑΡΗ
Αρ. Πρωτ. 9055/26-09-2017

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Θέμα: Για κακούργημα παραπέμπεται ο Ψυχάρης ως ηθικός αυτουργός σε απιστία για δάνεια εκατομμυρίων που πήρε χωρίς εγγυήσεις
Καταπέλτης για τον πρώην εκδότη του ΔΟΛ Στ. Ψυχάρη είναι η πρόταση της εισαγγελέως Εφετών, με την οποία ζητεί να παραπεμφθεί σε δίκη για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τα δάνεια εκατομμυρίων, τα οποία εξασφάλιζε χωρίς εγγυήσεις.
Ο πρώην εκδότης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Σταύρος Ψυχάρης πρέπει να δικαστεί για αυτό το κακούργημα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, καθώς η εισαγγελέας εντοπίζει επαρκείς ενδείξεις ενοχής στην πρόταση που υπέβαλε προς το Συμβούλιο Εφετών.
Η υπόθεση αφορά δάνειο που είχε λάβει από την Alpha Bank, προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Image result for ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ
Όμως, εκκρεμεί και άλλη βαριά δικογραφία σε βάρος του πρώην εκδότη, συγκεκριμένα για τη δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του έπειτα από έρευνα που έκανε το ΚΕΦΟΜΕΠ για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, καθώς υπήρξαν ενδείξεις «τρύπας» στα εισοδήματά του από το 2000 και μετά, που ξεπερνούσαν τα 40.000.000 ευρώ.
Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε ο εκδότης κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα εξηγήσεων, μετά το οποίο, παρ' όλα αυτά, ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη. Για την υπόθεση, μάλιστα, του είχε επιβληθεί και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα μετά την απολογία του και τώρα εκκρεμεί η εισαγγελική πρόταση για την παραπομπή του ή όχι σε δίκη.

Επειδή, τέλος ο πρώην εκδότης έχει καταδικαστεί και σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ με τριετή αναστολή για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί «πόθεν έσχες» κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό πλημμελήματος. Συνολικά κατηγορούνταν για έξι πράξεις για τα οικονομικά έτη 2010-2014 (δηλώσεις «πόθεν έσχες» 2011-2015), ωστόσο τελικά καταδικάστηκε -ομόφωνα- για τέσσερις.
Ερωτάσθε κατόπιν όλων τούτων:

Image result for ΔΑΝΕΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
1ον Έχει προσδιορισθεί η δίκη για το κακούργημα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τα δάνεια εκατομμυρίων, τα οποία εξασφάλιζε χωρίς εγγυήσεις;
2ον Για το εν λόγω μετοχοδάνειο δεσμεύτηκε η κινητή και ακίνητη περιουσία του ή εγράφησαν υποθήκες ώστε εάν δεν εξοφληθεί να υπάρξουν εγγυήσεις ικανές να το εξοφλήσουν; Ελέχθησαν οι μεταβιβάσεις περιουσιακών του στοιχείων μετά την λήξη των ανέγγυων δανείων;
3ον Πού βρίσκεται η άλλη βαριά δικογραφία σε βάρος του πρώην εκδότη, συγκεκριμένα για τη δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του έπειτα από έρευνα που έκανε το ΚΕΦΟΜΕΠ για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, καθώς υπήρξαν ενδείξεις «τρύπας» στα εισοδήματά του από το 2000 και μετά, που ξεπερνούσαν τα 40.000.000 ευρώ;

Ο ερωτών βουλευτής
Νίκος Ι. ΝικολόπουλοςΠρόεδρος
Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

ΕΡΩΤ 2η: Κοράκια και Τράπεζες:

Image result for ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: Έτοιμα τα «κοράκια» για πλιάτσικο!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν στο κόλπο μεγάλα δικηγορικά γραφεία και Έλληνες ολιγάρχες, ύποπτες διαπλοκές τραπεζικών στελεχών με ξένους γύπες για τα κόκκινα δάνεια, και ότι έχουν φθάσει στοιχεία – φωτιά στη Δικαιοσύνη και για χαριστικό δανεισμό σε… κολλητούς επιχειρηματίες.

Το αμαρτωλό τρίγωνο τραπεζίτες, ελεγκτικές εταιρείες και ξένοι «γύπες» πάνε να στήσουν το μεγάλο κόλπο με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Στο μεγάλο πάρτι συμμετέχουν μεγάλα δικηγορικά γραφεία και επιχειρηματίες, οι οποίοι παρά το καθεστώς πιστωτικής ασφυξίας κατάφεραν να εξασφαλίσουν μεγάλα δάνεια και είναι έτοιμοι να αρπάξουν σε εξευτελιστικές τιμές ξενοδοχεία, ακίνητα και μεγάλες επιχειρήσεις.

Τραπεζικά στελέχη που βρίσκονται σε αντιπαλότητα με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα και δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι με τους ξένους «γύπες», κάρφωσαν τις βρόμικες συναλλαγές στη Δικαιοσύνη και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα.
Επειδή, το ζήτημα αποκτά πλέον τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον, η κυβέρνηση δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κάνει τον… τροχονόμο στους ξένους «γύπες», τους Έλληνες ολιγάρχες και τους τραπεζίτες. Αυτό το κόλπο θα πρέπει να σταματήσει άμεσα γιατί πρόκειται για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο. Με δεδομένο ότι η «συμμορία» που έχει στηθεί θα αρπάξει κόκκινα δάνεια ογδόντα δισεκατομμυρίων ευρώ, σε τιμή μόλις οκτώ δισεκατομμυρίων, τα συμφέροντα που συγκρούονται είναι τεράστια.

Image result for ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ

Βέβαια, το ζήτημα που καίει τον ελληνικό λαό είναι ότι με την εκχώρηση των κόκκινων δανείων σχεδόν ολόκληρη η ιδιωτική περιουσία, επιχειρήσεις, ακίνητα, ξενοδοχεία, θα περάσουν στους ξένους κερδοσκόπους και μάλιστα σε εταιρείες για τις οποίες κανείς δεν γνωρίζει ποιος, ή ποιοι κρύβονται από πίσω.

Κατόπιν όλων αυτών ερωτάσθε:
Έχουν σχηματισθεί δικογραφίες, που περιέχουν στοιχεία φωτιά για το μεγάλο πλιάτσικο και τις συμφωνίες της ντροπής;
Έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς γραπτές καταγγελίες για πρώην και νυν κορυφαία στελέχη των τραπεζών για συναλλαγές και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο μεγάλο σκάνδαλο;
Ο Πρωθυπουργός, ο Αντιπρόεδρος και ο Υπουργός Οικονομικών θα ζητήσουν από την ΤτΕ, την ΑΑΔΕ και τους Οικονομικούς Επόπτες να ελέγξουν τα νέα χαριστικά δάνεια που έχουν δοθεί από τραπεζίτες σε κολλητούς τους επιχειρηματίες, αλλά και σε συγγενικά τους πρόσωπα;

Ο ερωτών βουλευτής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας