Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 17 January 2018 08:08

Στη ΔΗΣΥ, ως συνεργαζόμενος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Καρράς

Στη ΔΗΣΥ, ως συνεργαζόμενος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Καρράς

Σε γραπτή δήλωσή του τονίζει ότι «ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του προοδευτικού χώρου».

Αίθουσα Σύνταξης

Την προσχώρησή του από σήμερα, ως συνεργαζόμενος, στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καρράς.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Καρράς τονίζει ότι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του προοδευτικού χώρου του Κινήματος Αλλαγής, που στόχο έχει την οικονομική ανάπτυξη και την αναδιανομή πόρων υπέρ του κοινωνικού κράτους και πρέπει, όπως λέει, να εκφραστεί από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ακόμα αναφέρει ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών «επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας, αλλά και από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό πολιτικό λόγο ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα».

«Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μία εποικοδομητική πολιτική», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Β' Αθηνών και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας