Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 27 October 2017 09:23

Στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» ο Τσίπρας για τα F-16

Στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» ο Τσίπρας για τα F-16

 

Απαντήσεις για το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 θα δώσει το πρωί της Παρασκευής, στις 9:30, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην «Ώρα του Πρωθυπουργού».

Αίθουσα Σύνταξης

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα απαντήσει αύριο, Παρασκευή 27.10.2017 στις 09.30 π.μ., σε επίκαιρη ερώτηση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, στη Βουλή».

Ο κ. Θεοδωράκης έχει καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τη Συμφωνία Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Μεταξύ άλλων, καλεί τον πρωθυπουργό να αποσαφηνίσει στη Βουλή, ποια αντισταθμιστικά ανταλλάγματα εξασφάλισε η ελληνική κυβέρνηση για τη Σούδα και τι περιλαμβάνει η συμφωνία για την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.

Επίσης ο επικεφαλής του Ποταμιού ρωτά τον πρωθυπουργό, πότε θα υποβάλει στη Βουλή προς έγκριση το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των συγκεκριμένων πολεμικών αεροσκαφών και αν υπάρχει ενδεχόμενο παραχώρησης αεροσκαφών F-35 ως αντισταθμιστικού ανταλλάγματος για τη Σούδα.

Στο μεταξύ, τον πρωθυπουργό κάλεσε στη Βουλή να απαντήσει για την «έξαρση της εγκληματικότητα και την αύξηση φαινομένων βίας», και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατέθεσε την Πέμπτη επίκαιρη ερώτηση για το θέμα.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας