Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 24 January 2018 13:00

Στην αντεπίθεση η ΝΔ: Ας μας πει το Μαξίμου τη θέση του Καμμένου

Στην αντεπίθεση η ΝΔ: Ας μας πει το Μαξίμου τη θέση του Καμμένου

Η απάντηση της Πειραιώς στην ερώτηση για τις δηλώσεις Μπακογιάννη για την ΠΓΔΜ.

Αίθουσα Σύνταξης

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην ερώτηση της κυβέρνησης για τη θέση που είχε εκφράσει η Ντόρα Μπακογιάννη το 2008 για την ΠΓΔΜ.

«Οι δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη έγιναν το 2008. Σήμερα βρισκόμαστε σε άλλη συγκυρία το 2018. Ας μας πει το Μαξίμου ποια είναι η θέση του κυβερνητικού εταίρου του.

Και εν τέλει, εφόσον θέλετε να επιστρέψουμε στο 2008, σας αποστέλλουμε κείμενο με τις υπογραφές των Υπουργών της Κυβέρνησης σας, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου και κ. Κώστα Γαβρόγλου καθώς και της αντιπροέδρου της Βουλής κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο οποίο περιλαμβάνεται το εξής απόσπασμα: “υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα. Δεν υπάρχει κανένα “εθνικό συμφέρον” που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία”.

Καλή ανάγνωση», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας