Τρίτη - 16 Ιανουαρίου 2018
Tuesday, 19 December 2017 13:01

Στήριξε τα αιτήματα των νησιωτών η Γεννηματά

Στήριξε τα αιτήματα των νησιωτών η Γεννηματά

Με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου συναντήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αίθουσα Σύνταξης

Τη στήριξή της στα αιτήματα των νησιωτών εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά τη συνάντησή της με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, δημάρχους και εκπροσώπους φορέων.

Η κ. Γεννηματά παρέδωσε στην αντιπροσωπεία την πρόταση νόμου, την οποία κατέθεσαν την προηγουμένη Δευτέρα οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται για ένα χρόνο ο μειωμένος κατά 30% ΦΠΑ που ισχύει σήμερα, για τα ακριτικά και δυσπρόσιτα νησιά και προβλέπεται συγκρότηση μη αμειβόμενης επιτροπής εργασίας η οποία εντός τριμήνου θα επεξεργαστεί μέτρα και προτάσεις στήριξης για όλο το νησιωτικό χώρο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο γραμματέας της ΚΟ ΔΗΣΥ Βασίλης Κεγκέρογλου και οι βουλευτές Γιώργος Αρβανιτίδης και Γιάννης Κουτσούκος.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας