Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Wednesday, 27 September 2017 09:04

Στήριξη στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ετοιμάζονται να δώσουν οι ΑΝΕΛ

Στήριξη στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ετοιμάζονται να δώσουν οι ΑΝΕΛ

Το νομοσχέδιο που εισάγεται σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Αίθουσα Σύνταξης

Έτοιμη να στηρίξει το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου με μια απλή δήλωση, είναι η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Το νομοσχέδιο που εισάγεται σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για συζήτηση και δίνει την δυνατότητα αλλαγής φύλου με μια απλή δήλωση.

Σε ανάλογες δηλώσεις έχει προχωρήσει και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα στηρίξουν και τη νέα ρύθμιση που είχε τελικά αποσυρθεί, καθώς υπήρχαν ενστάσεις για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».

«Η τροπολογία που θα εισαχθεί ξανά και θα λαμβάνει υπ’ όψη τις θέσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης και θα προστατεύει ταυτόχρονα τα συμφέροντα της Θράκης, έναντι εκείνων που δεν σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάννης και την εκεί ύπαρξη Θρησκευτικής και όχι Εθνικής μειονότητας. Το ΥΠΕΞ είναι σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης όπως και οι ΑΝΕΛ με τους Νομικούς συμβούλους του Υπουργού κ. Κοντονή.

Οι ανησυχούντες της γραφικής Αντιπολίτευσης να είναι βέβαιοι, ότι η δεδηλωμένη της κυβέρνησης είναι ακλόνητη. Και η ενδοκυβερνητική συνοχή απόλυτα αρραγής σε σχέση με τη κινούμενη άμμο στο εσωτερικό και του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του ουραγού της που ψάχνει ηλεκτρονικό αρχηγό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας