Τρίτη - 23 Ιανουαρίου 2018
Monday, 24 April 2017 11:10

Συνάντηση Δραγασάκη και Κοντονή με τους τραπεζίτες

Συνάντηση Δραγασάκη και Κοντονή με τους τραπεζίτες

Ποια θέματα βρίσκονται στην ατζέντα.

Αίθουσα Σύνταξης

Με βασικό θέμα τη χρηματοδότηση της οικονομίας συναντάται σήμερα στη μία το μεσημέρι με τους επικεφαλής του τραπεζικού συστήματος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση θα συμμετέχουν εκτός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, η γενική γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής Έλενα Παπαδοπούλου, ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους Φώτης Κουρμούσης και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Αντώνης Παπαδεράκης.

Από την πλευρά των τραπεζών θα είναι το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των τεσσάρων συστημικών Τραπεζών (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank) και της Attica Bank.

Μεταξύ των άλλων πρόκειται να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος των κόκκινων δανείων, του ΕΣΠΑ και γενικότερα ζητήματα για τη χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας