Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Thursday, 21 September 2017 10:30

Συνεργάτες Παπανδρέου για Ανδρουλάκη: Είναι να απορεί κανείς!

Συνεργάτες Παπανδρέου για Ανδρουλάκη: Είναι να απορεί κανείς!

Πώς σχολίασαν την τοποθέτηση για τις πολιτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ της διετίας 2010-2012.

Αίθουσα Σύνταξης

Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου σχολίασαν τις αναφορές του Νίκου Ανδρουλάκη, υποψήφιου για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, σχετικά με τις πολιτικές επιλογές της διετίας 2010-2012 και την κυβερνητική συνεργασία με τον Γιώργο Καρατζαφέρη τον Νοέμβριο του 2011.

«Δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά έχει ειπωθεί από τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη . Επομένως κανένα σχόλιο επ’ αυτού», ανέφεραν.

Πρόσθεσαν πάντως, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «επί της ουσίας και για την ιστορική πραγματικότητα, ο κ. Καρατζαφέρης μπήκε στη κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, μετά την άρνηση του κ. Σαμαρά να συμμετέχει αν δεν έμπαινε ο κ. Καρατζαφέρης».

Επίσης επεσήμαναν, ότι «αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες. Το γνωρίζουν όλοι στο ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς θα έπρεπε να εγκαλείται κ. Σαμαράς από τον κ. Ανδρουλάκη».

Οι συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου κατέληξαν: «Ας ερωτηθεί ο κ. Ανδρουλάκης, πως είναι δυνατόν στελέχη, όπως ο ίδιος, του τότε κυβερνώντος κόμματος, να μην ξέρουν την ιστορία του κόμματος και της χώρας και μάλιστα για την πιο κρίσιμη περίοδο των τελευταίων δεκαετιών. Είναι να απορεί κανείς!».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας