Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 03 August 2017 11:18

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ είναι δέσμια ακραία συντηρητικών και αναχρονιστικών αντιλήψεων»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η ΝΔ είναι δέσμια ακραία συντηρητικών και αναχρονιστικών αντιλήψεων»

«Η ευρύτερη συζήτηση για τον εορτασμό των εθνικών επετείων στα σχολεία δεν πρέπει να ευτελίζεται με άναρθρες κραυγές, αλλά να διεξάγεται με επιχειρήματα που αρμόζουν σε μία σύγχρονη και δημοκρατική κοινωνία».

Αίθουσα Σύνταξης

Δριμεία κριτική στη ΝΔ ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με την απόφαση, οι σημαιοφόροι και οι συμπαραστάτες στα δημοτικά σχολεία, να αναδεικνύονται με κλήρωση και όχι βάσει της βαθμολογίας.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Όπως φάνηκε για ακόμη μία φορά, η ΝΔ είναι δέσμια ακραία συντηρητικών και αναχρονιστικών αντιλήψεων που καμία σχέση δεν έχουν με την αναβάθμιση της λειτουργίας των δημόσιων σχολείων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας» και συνεχίζει:

«Μετά από 20 χρόνια εκδίδεται ένα νέο ΠΔ για τα δημοτικά σχολεία, που αναβαθμίζει την καθημερινότητά τους και την κάνει συμβατή με τις αλλαγές που στο μεταξύ έχουν συντελεστεί».

«Η ευρύτερη συζήτηση για τον εορτασμό των εθνικών επετείων στα σχολεία δεν πρέπει να ευτελίζεται με άναρθρες κραυγές, αλλά να διεξάγεται με επιχειρήματα που αρμόζουν σε μία σύγχρονη και δημοκρατική κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας