Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 13 September 2017 14:37

ΣΥΡΙΖΑ: Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ

«Στήσιμο πελατειακών δικτύων στα ελληνικά πανεπιστήμια».

Αίθουσα Σύνταξης

«Άριστα στην αντιγραφή και το ρουσφέτι» δίνει στη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το περιστατικό με την αντιγραφή της ίδιας εργασίας από 106 φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το κόμμα αναφέρει ότι η ΝΔ σχολίασε με καθυστέρηση την απόφαση της ΔΑΠ Πατρών να στηρίξει τους φοιτητές και κατηγορεί τη Νεολαία του κόμματος για «στήσιμο πελατειακών δικτύων στα ελληνικά πανεπιστήμια».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Το "άριστα" της ΝΔ στην αντιγραφή και το ρουσφέτι.

Το περιστατικό της μαζικής αντιγραφής που συνέβη κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου τον περασμένο Ιούνιο στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών αναδεικνύει την... αριστεία της Νέας Δημοκρατίας και της νεολαίας της στο στήσιμο πελατειακών δικτύων στα ελληνικά πανεπιστήμια.

Εξάλλου, η ΝΔ έσπευσε με υπερβολική καθυστέρηση να σχολιάσει την πρωτοφανή απόφαση της τοπικής ΔΑΠ Πατρών να στηρίξει τους 106 φοιτητές που κατέθεσαν την ίδια εργασία και αφού το θέμα πήρε εκτενέστατη δημοσιότητα , ενώ στις σχετικές ανακοινώσεις μίλησε για «υπερβολές».

Το βραβείο αριστείας στο ρουσφέτι ανήκει δικαιωματικά στη ΝΔ».

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας