Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 06 October 2017 09:15

ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!

ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!

Στα πράσα ένας με 700 χιλιάρικα, αλλά τα κουκουλώματα στη Δικαιοσύνη γίνονται με το κόλπο της παραγραφής...

Γιάννης Ντάσκας

"Η Χαλκιδική έχει σκληρά κυκλώματα του λευκού κολάρου και δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα" μας έλεγε πριν μια εβδομάδα πρωην βουλευτής του νομού με τον οποίο συζητούσαμε τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα στη Λαμία. Εκεί μετά την Συνεταιριστική Τράπεζα, και το φαγοπότι που αποκάλυψε ο Δήμαρχος Λαμίας Νικος Σταυρογιάννης είμαστε στα ίχνη και άλλων με κακουργηματικές διώξεις...

Image result for ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ

Με τον πρώην βουλευτή Χαλκιδικής συζητούσαμε ένα κατάπτυστο δικαστικό βούλευμα το οποίο νομιμοποιεί ξενοδοχειακή μονάδα σε δασικές εκτάσεις με διάφορα τρυκ περι παραγραφής κλπ.

Συζητούσαμε τον εναγκαλισμό δικαστικής, πολιτικής και επιχειρηματικής ελιτ στο νομό και το κατάντημα να αποκτούν πολυκατοικίες και επαύλεις στην περιοχή δικαστικοί λειτουργοί μέσω των συζύγων που "τα παίρνουν χοντρά στο επάγγελμα" και φυσικά αν δεν είχαν συζύγους δικαστικούς θα "τα έπαιρναν λιανά".

Related image

Συζητούσαμε το εφεύρημα να χρεώνεται πάντα ο ίδιος εισαγγελέας στον Αρειο Πάγο δικόγραφα και να συντομεύει την παραγραφή όταν οι τελευταίες ημέρες είναι αργίες και η παραγραφή παρατείνεται (άρθρο 168 ΚΠΔ) φυσικά.

Συζητούσαμε τις αποκαλύψεις κατα καιρούς για τη Χαλκιδική τις αθλιότητες με τον διαχωρισμό του σκανδάλου με τα λαθραία τσιγάρα, το παράνομο εργοστάσιο συσκευαστήριο.

Image result for λαθραια τσιγαρα χαλκιδικη

Στη χρυσοφόρο Χαλκιδική έχουν κάνει τρόπο κουκουλώματος των βασικών σκανδάλων την παραγραφή.

Image result for λαθραια τσιγαρα χαλκιδικη

Ενας Δήμαρχος που ορκίστηκε σε ελεγχόμενο ...ξενοδοχειο της περιοχής είχε μπλέξει νομικά άσχημα και είχε καταδικαστεί. Τον δίκασαν στον επόμενο βαθμό δυο ημέρες μετά την συμπλήρωση της παραγραφής!!!

Στη Χαλκιδική έχουν βίλες οι δυο από τους τρεις μεγαλογιατρούς της Θεσσαλονίκης που πιάστηκαν με λογαριασμούς 42,36 και 31 εκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα.

Εισαγγελέας πρότεινε να...αθωωθούν και τελικά είχαν καταδίκες χάδι, αντί των καραμπινάτων ισοβίων που τους έπρεπαν.

Image result for μαυρα λεφτα στους γιατρους

Και αυτή το σκάνδαλο το κατήγγειλε, όπως και άλλα της Χαλκιδικής στη Βουλή ο Νίκος Νικολόπουλος, αλλά αυτιά που θέλουν... βγάλσιμο δεν ιδρωνουν.

Related image

Πριν από χρόνια είχαμε αποκαλύψει ότι ο τοπικός πρώην βουλευτής Αργύρης Λαφαζάνης είχε επίσημα καταγγείλει παχύδερμα της κρατικής μηχανής του νομού με λογαριασμούς εκατομμυρίων ευρώ και η τυφλή Δικαιοσύνη δεν κατάφερε να βγει από την μαύρη της, την τοπική τύφλα και έθαψε εντελώς την καταγγελία.

Image result for αργυρης λαφαζανησ

Συνεχίσαμε τα ρεπορτάζ, συνδέσαμε πρώην τοπικό άρχοντα, ο οποίος έχει βίλα με ελληνική σημαία στην ταράτσα μέσα σε δασική περιοχή, με το παράνομο εργοστάσιο λαθρεμπορίας και ελπίζαμε ότι κάποια στιγμή κάποιος από τους κρίκους της αλυσσίδας της διαφθοράς θα σπάσει.

Ετσι και έγινε.

Ιδου πως αναφέρθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2017 στον κρίκο αυτό της διαφθοράς το επίσημο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

".Στα δίχτυα του του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης έπεσε υπάλληλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για «μαύρα» εισοδήματα, ύψους 700.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές πέρασαν από «κόσκινο» τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και φαίνεται ότι έβγαλαν «λαβράκι». Ήδη ξεκίνησε έλεγχος για την προέλευση των αδικαιολόγητων εισοδημάτων, ενώ ο φάκελος της δικογραφίας διαβιβάστηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.

Image result for τραπεζικοι λογαριασμοι

Κατά πληροφορίες, ο ελεγχόμενος είναι διπλωματούχος μηχανικός, υπάλληλος της υπηρεσίας τεχνικών έργων του Νομού Χαλκιδικής. Η περίπτωσή του άρχισε να ερευνάται κατόπιν σχετικών καταγγελιών για χρηματισμό. Υπό αυτές τις συνθήκες διενεργήθηκαν έλεγχοι στα αρχεία των τραπεζικών του λογαριασμών σε βάθος 15ετίας, αλλά και στην ακίνητη περιουσία του.

Σύμφωνα με το πόρισμα των ελεγκτών, η απόκλιση των 700.000 ευρώ, συνδέεται με την περίοδο 2002-10 και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τα εισοδήματα όλων αυτών των ετών.
Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα του Πολυγύρου Χαλκιδικής που διερευνά ποινικά την προέλευση των χρημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, θα εξεταστεί εάν τα συγκεκριμένα εισοδήματα προήλθαν από διάφορες «εξυπηρετήσεις» που έκανε ο ίδιος, φυσικά με το αζημίωτο, από θέσεις που κατείχε κατά την υπηρεσιακή του διαδρομή. Η εισαγγελική έρευνα θα εστιάσει στο εάν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) και της δωροδοκίας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ναι...Σωστά μπορεί να υποθέσετε ότι έχουμε στο παρελθόν ...συκοφαντήσει τον υπάλληλο αυτό. Είναι από αυτούς που έχουν καταγγελθεί στο παρελθόν και μαζί με τους άλλους βρέθηκε φυσικά πεντακάθαρος και είπαν ότι αυτά, όπως και οι τραπεζικοί λογαριασμοί δασικών είναι συκοφαντίες...

Image result for χαρτης χαλκιδικης

Image result for μυκονοσ

Είναι "μικρό ψάρι" σε σχέση με τους άλλους της περιοχής, αλλά σε κομβικό σημείο.

Δεν γράφουμε ονόματα γιατί έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα το κουκουλώσουν σε κάποιο στάδιο της Δικαιοσύνης στην περιοχή.

Η Χαλκιδική είναι όπως η Μύκονος. Εκεί ο "συνάδελφος" αυτού της Χαλκιδικής είχε στολογαριασμό 1,5 εκατομ ευρώ. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν χρόοοονια.

Ακόοοοομα σε κάποιο συρτάρι είναι καταχωνιασμένη μέχρι να παραγραφεί...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας