Σάββατο - 16 Δεκεμβρίου 2017
Saturday, 01 July 2017 22:17

ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ!...

ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ!...

Νέες αποκαλύψεις απο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο-Χαρδαβέλλα.

Γιάννης Ντάσκας

Πήγε Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας στον Κορυδαλλό να συναντήσει τον ισοβίτη για τεράστιο εμπόριο ναρκωτικών Γιαννουσάκη;
Αντι να προωθούν θανατική ποινή για εκείνους που κουβαλούν τόνους ναρκωτικά, ενώ οι ίδιοι μένουν σε βίλες και δεν καπνίζουν καν τσiγάρο;

Αντί να βρίσκονται οι πολιτικοί έξω από το Πανεπιστήμιο και το πνευματικό κέντρο και τα γκέτο στο Μενίδι, όπου τα ναρκωτικά σκοτώνουν και άμεσα με σφαίρες και μακροπρόθεσμα με χρήση;

Αντι να βρίσκονται στα απορριμματοφόρα, εκεί που 62χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών (ένα ΑΜΕΑ...) πέθανε απο καρδιά δουλεύοντας ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ να τα βγάλει πέρα και να προλάβει το κακό στη δημόσια υγεία (Ζωγράφου) οι πολιτικοί έχουν την εγκληματική πολυτέλεια και την ηθική ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΙΑ να παριστάνουν τους συνηγόρους σε εμπόρους που κουβαλούσαν τόνους ναρκωτικά, όπως ο εν λόγω Γιαννουσάκης;

Αντι να χτυπούν την διαφθορά έχουν την ηθική διαστροφή να ερίζουν μεταξύ τους για το γιατί ο Γιαννουσάκης άλλα λέει την πρώτη φορά και άλλα τη δεύτερη (ίσως άλλα την τρίτη) για το ναρκόπλοιο και οι αφελείς νομίζουν ότι η αμερικάνικη DEA μασάει απο ελληνικούρες στις οποίες εκτίθενται μάλιστα για το πολιτικό τους μέλλον;

Οι σκέψεις αυτές μας ήρθαν καθώς διαβάζαμε στη ΖΟΥΓΚΛΑ προαναγγελία συνέντευξης του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Η μικρή μας εμπειρία λέει ότι όταν DEA Τριανταφυλλόπουλος και Χαρδαβέλλας(και οι δυο έχουν τεράστια και με τεράστιο ειδικό βάρος διαδρομή) βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος,τότε έχει τεράστια αξία και το υλικό του κοριού της ΕΥΠ που αποκάλυπτε μήνες ο Κυριάκος Θωμαίδης στον ΣΚΑΙ, έστω και αν ο Αλαφούζος αλλάζει τα "τροπάρια" κάθε τόσο και απο δεινός κατήγορος του Μητσοτάκη εμφανίζεται υπερασπιστής απο...κούνια.

Η προαναγγελία της συνέντευξης έχει να κάνει με το ναρκόπλοιο και τους τόνους ηρωίνη και μεταξύ άλλων εκεί αναφέρονται και τα εξής μία εβδομάδα μετά τις (τεράστιου επίσης ειδικού βάρους) αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη στη δική του εφημερίδα:

"Καυτές αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την «Κυριακάτικη Εφημερίδα» για την υπόθεση του Noor 1.

Μια επίσκεψη του εφοπλιστή Bαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις για τη συμμορία διακίνησης ναρκωτικών, με συμμετοχή του προφυλακισμένου Γιαννουσάκη.

Οι προσπάθειες του δημοσιογράφου να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή.

Μία επιστολή-βόμβα με αποκαλύψεις για τη συμμορία λαθρεμπόρων καυσίμων και ναρκωτικών, με παραλήπτες τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Ένας υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, που έσπευσε στον Κορυδαλλό, για να πιέσει τον Γιαννουσάκη να αλλάξει την κατάθεσή του!

Σε αυτές και άλλες πολλές συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχωράει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον Κώστα Χαρδαβέλλα και δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Εφημερίδα» της Κυριακής 2 Ιουλίου 2017.

Ο γνωστός ρεπόρτερ αποκαλύπτει πως «μπήκε» δημοσιογραφικά στην υπόθεση και αποκαλύπτει το περιεχόμενο συνομιλιών του με Καμμένο, Μαρινάκη και Γιαννουσάκη, φέρνοντας στο φως άγνωστες πτυχές μιας σκοτεινής ιστορίας.

Κινδυνεύει ο Γιαννουσάκης και από ποιον;
Έχει σχέση με ναρκωτικά ο Μαρινάκης;
Πώς εξηγείται η ανάμιξη Καμμένου στην υπόθεση και γιατί τον θεωρεί «λεβέντη» ο Τριανταφυλλόπουλος;
Τι ρόλο έπαιξε ο υπουργός Δικαιοσύνης αλλά και η γραφειοκρατία;
Πού… κολλάνε πετρέλαια και ναρκωτικά;..."

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας