Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017
Sunday, 17 September 2017 09:26

Θεοχάρης: Υπάρχει ασάφεια στις διεργασίες στην Κεντροαριστερά

Θεοχάρης: Υπάρχει ασάφεια στις διεργασίες στην Κεντροαριστερά

«Σε ποια πολιτική κατεύθυνση θα κινηθεί το εγχείρημα;», διερωτήθηκε.

Αίθουσα Σύνταξης

Αιχμές κατά της διαδικασίας που εξελίσσεται για τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά άφησε με συνέντευξή του ο Χάρης Θεοχάρης, καθώς θεωρεί ότι «απέχει από το να υπηρετήσει τη στόχευση να γυρίσει η χώρα μας σελίδα και να βρει ο κόσμος τον χαμένο του ενθουσιασμό και την αισιοδοξία».

Επίσης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο, υποστηρίζει ότι έχουν κατατεθεί 10 υποψηφιότητες που δεν έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους ούτε σε μια κοινή διακήρυξη αρχών. «Δυσκολεύονται να συμφωνήσουν για την ηλεκτρονική ψηφοφορία και για το αν θα συζητήσουν όλοι μαζί ή όχι», συνεχίζει, ενώ θέτει το ερώτημα «σε ποια πολιτική κατεύθυνση θα κινηθεί το εγχείρημα;», διερωτήθηκε.

Προχώρησε στην εκτίμηση ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης, με την απόφασή του να συμμετάσχει στη διαδικασία, «ακυρώνει όλη τη μέχρι σήμερα ρητορική του», ενώ σημειώνει πως «πρόκειται για μια ηρωική έξοδο από ένα εγχείρημα που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς "στέρεψε" στην πορεία».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας