Κυριακή - 21 Ιανουαρίου 2018
Saturday, 13 January 2018 13:46

Θεοχαρόπουλος: Ψηφίζετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι δανειστές

Θεοχαρόπουλος: Ψηφίζετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι δανειστές

«Κάνετε αναδιανομή της φτώχειας».

Αίθουσα Σύνταξης

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος άσκησε σφοδρή κριτική για τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη άλλα δηλώνουν και άλλα τελικά νομοθετούν.

«Ψηφίζετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι δανειστές» ανέφερε και πρόσθεσε ότι με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαμορφώσει το κλίμα συναίνεσης και συνεννόησης που χρειάζεται η χώρα για να βγει από την κρίση. «Δεν πειράζει, θα το κάνουμε εμείς» σημείωσε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν για τη ρύθμιση που αφορά τις απεργίες, επισημαίνοντας: «Στην ουσία φέρνετε τη ρύθμιση των δανειστών. Αντί να κάνετε κοινωνικό διάλογο για τον εκσυγχρονισμό του νόμου του 1982, που πράγματι χρειάζεται, κάνετε το αντίθετο».

Σχολιάζοντας, δε, την αναφορά του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα η κυβέρνηση ηττήθηκε και της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, ότι είναι φιλεργατική η ρύθμιση που προτείνει η κυβέρνηση, ο κ. Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε: «Διαλέξτε, είναι φιλεργατική ρύθμιση ή σας την επέβαλαν οι δανειστές;».

Για τα οικογενειακά επιδόματα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε την κυβέρνηση πως επιδιώκει τον κοινωνικό αυτοματισμό. «Κάνετε αναδιανομή της φτώχειας» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας