Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 26 January 2018 09:28

Θεοδωράκης για Σκοπιανό: Κάθε αρχηγός να ανοίξει τα χαρτιά του

Θεοδωράκης για Σκοπιανό: Κάθε αρχηγός να ανοίξει τα χαρτιά του

«Το Ποτάμι έχει ξεκάθαρη θέση από την πρώτη στιγμή».

Αίθουσα Σύνταξης

Ξεκάθαρη θέση σχετικά με το Σκοπιανό, «όπως έκανε το Ποτάμι από την πρώτη στιγμή», ζήτησε από όλους τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η Ελλάδα είναι η ισχυρή και πρέπει να βλέπει τους γείτονες ως αυριανούς συμμάχους, όχι μονίμως καχύποπτα.

Επίσης, σημείωσε ότι το κόμμα του έχει ξεκάθαρη θέση επί του θέματος και από την πρώτη στιγμή, έχει μιλήσει για μία σύνθετη ονομασία, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», αλλά με την προϋπόθεση «οι Σκοπιανοί να αφήσουν τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις, να αλλάξουν το Σύνταγμα και τα σχολικά τους βιβλία».

Ερωτηθείς για τη στάση του Ποταμιού σε περίπτωση που ο κ. Καμμένος δεν ψηφίσει την πρόταση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι θα καθορίσει τη στάση του με βάση «τη δική μας εθνική θέση».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας