Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 27 March 2017 11:37

Θεοδωράκης: Ο Τζανακόπουλος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του

Θεοδωράκης: Ο Τζανακόπουλος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του

«Δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα και από τα 25 του τον πληρώνει το κράτος, ως κομματικό υπάλληλο».

Αίθουσα Σύνταξης

Επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τους σημερινούς υπουργούς. «Υπάρχει η απόστασή τους από την πραγματική οικονομία και κοινωνία» τόνισε και ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον κ. Τζανακόπουλο. «Δεν έχει δουλέψει ούτε μία μέρα και από τα 25 του τον πληρώνει το κράτος, ως κομματικό υπάλληλο» τόνισε και αναρωτήθηκε: «Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ξαφνικά βρέθηκε υπουργός και μετέχει στη συζήτηση για το μέλλον της χώρας έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και την κοινωνία;».

«Αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου, σαν τον κ. Τζανακόπουλο μπορείς να συμμετέχεις στην λήψη αποφάσεων;», αναρωτήθηκε.

«Η εικόνα που έχουν στην Ευρώπη σχετικά με την αξιολόγηση είναι ότι έχουν κλείσει τα πάντα και απλά δίνουν χρόνο στον κ. Τσίπρα να προετοιμάσει το αφήγημα του στο εσωτερικό της χώρας και του κόμματός του» τόνισε μεταξύ άλλων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας