Κυριακή - 18 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 01 February 2018 07:55

Θεοδωράκης: Σημασία έχει το σύνολο της λύσης για το Μακεδονικό

Θεοδωράκης: Σημασία έχει το σύνολο της λύσης για το Μακεδονικό

«Το Ποτάμι δεν είναι με την κυβέρνηση, δεν είναι με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι με την πατρίδα».

Αίθουσα Σύνταξης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προσερχόμενος σε εκδήλωση του «Κύκλου Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση» δήλωσε ότι «το Ποτάμι δεν είναι με την κυβέρνηση, δεν είναι με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι με την πατρίδα. Γι' αυτό πολεμάμε».

Ο κ. Θεοδωράκης, σχετικά με τις προτάσεις για την ονομασία της πΓΔΜ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επεσήμανε ότι μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, είπε πως ένα όνομα σε σλαβική διάλεκτο, μια λέξη, θα ήταν ίσως η καλύτερη λύση. «Σημασία όμως έχει το σύνολο της λύσης. Δεν είναι μόνο το όνομα. Είναι και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβουν για όλα τα θέματα που εκκρεμούν, όπως για τα σχολικά βιβλία που δίνουμε μεγάλη σημασία και για το σύνταγμα», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο επικεφαλής του Ποταμιού παρευρέθηκε στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών, με θέμα, «Κοινό περί δικαίου αίσθημα Vs. Κράτος δικαίου - Το δύσκολο τρίγωνο: Δικαιοσύνη - Κοινή Γνώμη - Πολιτική», το απόγευμα στο ξενοδοχείο King George.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας