Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Saturday, 11 November 2017 08:10

Θεοδωράκης: Θα βγάλουμε ένα αποτέλεσμα ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης

Θεοδωράκης: Θα βγάλουμε ένα αποτέλεσμα ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης

«O χώρος του Κέντρου έχει μια μεγάλη παράδοση συμμετοχής».

Αίθουσα Σύνταξης

«O χώρος του Κέντρου έχει μια μεγάλη παράδοση συμμετοχής. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί είναι πολύ σημαντικό το νέο κόμμα να ξεκινήσει με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους, αλλιώτικα υπάρχει ο κίνδυνος να κλειστούμε όλοι πάλι στο καβούκι μας» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά 90,1 FM» λίγες ώρες πριν την κεντρική του ομιλία, στο Ζάππειο.

Επεσήμανε ακόμη, ότι είναι ευκαιρία, «ο κόσμος που διαμαρτύρεται ότι δεν τον ακούμε και ότι εμείς αποφασίζουμε και αυτός παρακολουθεί, να καθορίσει ποιος θα είναι ο αρχηγός του κεντρώου χώρου, αυτός που αύριο θα καθορίσει και την διακυβέρνηση της χώρας».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε ότι η εκτίμησή του είναι ότι «θα ψηφίσουν 200.000 πολίτες και θα βγάλουμε ένα αποτέλεσμα ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας