Δευτέρα - 19 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 28 September 2017 13:18

Την αποπομπή της γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού ζητά ο Μητσοτάκης

Την αποπομπή της γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού ζητά ο Μητσοτάκης

Απόδοση ευθυνών για το Ελληνικό θέλει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αίθουσα Σύνταξης

Προσωπικές ευθύνες για τα προβλήματα που υπάρχουν στην επένδυση του Ελληνικού αποδίδει στη γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Μαρία Βλαζάκη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης ζητάει την αποπομπή της. «Να αποπέμψει τώρα ο κ. Τσίπρας τη γγ του Υπουργείου Πολιτισμού. Αν εννοεί, έστω και στοιχειωδώς, αυτά που λέει για το Ελληνικό» γράφει χαρακτηριστικά.

Να αποπέμψει τώρα ο κ. Τσίπρας τη ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού. Αν εννοεί, έστω και στοιχειωδώς, αυτά που λέει για το Ελληνικό.

 Υπενθυμίζουμε ότι χθες το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο αποφάσισε τη διακοπή της συζήτησης του θέματος για το Ελληνικό έως την ερχόμενη Τρίτη 3 Οκτωβρίου. Η αναβολή έγινε προκειμένου να εισαχθεί την ίδια μέρα και το ζήτημα της κήρυξης ή μη του αρχαιολογικού χώρου της περιοχής.

Πηγές του Μαξίμου αναφέρουν ότι «η ελληνική κυβέρνηση δίνει τον απαραίτητο χρόνο και χώρο στους θεσμούς και τη δημόσια διοίκηση να λειτουργήσουν με βάση το νόμο σε όλες τις περιπτώσεις». «Αυτό όμως δεν σημαίνει» ανέφεραν «ότι θα αποδεχθεί σκόπιμες κωλυσιεργίες που θα έθεταν σε αμφισβήτηση τη δεδηλωμένη βούλησή της και την αποφασιστικότητά της για την ολοκλήρωση της επένδυσης στο Ελληνικό».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας