Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 05 April 2017 08:48

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της επίσκεψης Τουσκ σήμερα στην Αθήνα

Τι περιλαμβάνει η ατζέντα της επίσκεψης Τουσκ σήμερα στην Αθήνα

Διαδοχικές συναντήσεις με Παυλόπουλο και Τσίπρα θα έχει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Αίθουσα Σύνταξης

Στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ. Τουσκ. πρώτα θα γίνει δεκτός από τον Προκόπη Παυλόπουλο, στις 10, και στις 10:45 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό με τον οποίο στη συνέχεια θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στην Ατζέντα του τετ-α-τετ Τουσκ- Τσίπρα θα βρεθεί τόσο η προετοιμασία της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της 29ης Απριλίου για το Brexit αλλά και τα επιμέρους ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα. Σύμφωνα με πηγές του Συμβουλίου, ο Ντ. Τουσκ θα συζητήσει μεταξύ άλλων με τον πρωθυπουργό τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό καθώς και την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, σε ό,τι αφορά κυρίως τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας