Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Monday, 12 February 2018 15:10

Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει «ναι» στην προκαταρκτική για την υπόθεση Novartis

Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει «ναι» στην προκαταρκτική για την υπόθεση Novartis

«Είναι ντροπή να μην κάνει την αυτοκριτική του ο κ. Τσίπρας».

Αίθουσα Σύνταξης

«Ούτε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας αφηγείται πια το παραμύθι περί δήθεν "καθαρής εξόδου"» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΟ του κόμματος.

Όπως σημειώνει το ΠΑΣΟΚ: «Όσον αφορά το θέμα των Σκοπίων προειδοποιούμε και πάλι ότι καμία σαλαμοποίηση της λύσης- όπως αυτή που διαφάνηκε με τις προτάσεις Νίμιτς-δεν θα γίνει αποδεκτή.

Μένουμε σταθερά στη θέση για λύση-πακέτο που διασφαλίζει πλήρως τα εθνικά συμφέροντα και αποτρέπει αλυτρωτισμούς»

Ταυτόχρονα το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι: «Ψηφίζουμε "ναι" στην σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, για να αποκαλύψουμε την σκευωρία τύπου 1989.

Όμως είναι ντροπή να μην κάνει την αυτοκριτική του ο κ. Τσίπρας για την αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ, στα μέτρα των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν στην δραστική μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, στο ύψος που παραμένει και μέχρι σήμερα με 3 χρόνια διακυβέρνησής του.

Όπως και είναι βαθιά υποκριτικό το να μη αποδέχεται στην προκαταρκτική την εξέταση των ευθυνών των Υπουργών του, οι οποίοι το 2015 "ξέχασαν" να εκδώσουν δελτίο τιμών φαρμάκων, παίζοντας το παιχνίδι των κερδοσκόπων».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας