Κυριακή - 21 Ιανουαρίου 2018
Thursday, 04 May 2017 11:00

Τόσκας: Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας σε μία δύσκολη περιοχή

Τόσκας: Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας σε μία δύσκολη περιοχή

«Πρέπει να ξεφύγουμε από παλαιομοδίτικες κατευθύνσεις και παλαιομοδίτικους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων».

Αίθουσα Σύνταξης

Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας σε μία «δύσκολη» περιοχή όπου κυριαρχούν συνθήκες ρευστότητας, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας μιλώντας στο 5ο ετήσιο συνέδριο για την άμυνα και την ασφάλεια «Exposec-Defenseworld» - Moving toward a dynamic Defense & Security Policy (προχωρώντας σε μία δυναμική πολιτική για την άμυνα και την ασφάλεια) που διεξάγεται σήμερα στη λέσχη αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Τόσκας, αφού παρατήρησε την τρωτότητα των δημοκρατικών κοινωνιών, επισήμανε την ανάγκη ετοιμότητας των κρατικών μηχανισμών για την αντιμετώπιση των απειλών.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχολίασε ότι «πρέπει να ξεφύγουμε από παλαιομοδίτικες κατευθύνσεις και παλαιομοδίτικους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων μέσα από τον εκσυγχρονισμό και την αναδιοργάνωση της αστυνομίας».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας