Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 20 April 2017 17:44

Τζανακόπουλος: Ανυπόστατα τα σενάρια για πρόσθετα μέτρα το 2018

Τζανακόπουλος: Ανυπόστατα τα σενάρια για πρόσθετα μέτρα το 2018

«Η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται φανατικά απέναντι στη μεγάλη προσπάθεια».

Αίθουσα Σύνταξης

«Αποτελεί για μας θετική εξέλιξη η κατά 33 φορές προς τα πάνω αναθεώρηση των προβλέψεων του ΔΝΤ για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρη Τζανακόπουλος κάνοντας επίθεση τόσο κατά του Ταμείου όσο και κατά της ΝΔ.

Παράλληλα επεσήμανε ότι είναι ανυπόστατα τα σενάρια για πρόσθετα μέτρα το 2018.

«Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη μόνο υπόσχεται πως θα υλοποιήσει "τόσα και άλλα τόσα" από όσα απαράδεκτα έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», ανέφερε κατά την ενημέρωση.

«Στη μεγάλη προσπάθεια των ελληνικών αρχών στα πολλαπλά επίπεδα διαπραγματεύσεων, η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται φανατικά απέναντι», είπε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι: «Σταθερή μας θέση, παραμένει η ανάγκη να προσδιοριστούν όσο το δυνατόν χαμηλότερα πλεονάσματα πέραν του 2018».

Παράλληλα σημείωσε ότι: «Το φθινόπωρο του 2016, το ΔΝΤ προέβλεπε πρωτογενές πλεόνασμα 0,1% για το 2016. Τώρα αποδέχεται ότι το αποτέλεσμα βρίσκεται 7 φορές άνω του στόχου».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας