Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday, 07 February 2018 08:06

Υπέρ της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Νικολόπουλος

Υπέρ της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Νικολόπουλος

«Όταν το νομοθέτημα έλθει στη Βουλή θα ανταποκριθώ με τη θετική ψήφο μου».

Αίθουσα Σύνταξης

Την απόφασή του να ψηφίσει «υπέρ της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές» εκφράζει ο Νίκος Νικολόπουλος.

O ανεξάρτητος βουλευτής υποστηρίζει ότι «η πλήρης απεξάρτηση της τοπικής Αυτοδιοίκησης από κομματικούς εναγκαλισμούς ευνοείται από τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη ότι σύντομα θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή νόμο για τη διενέργεια των τοπικο-αυτοδιοικητικών εκλογών με απλή αναλογική». «Όταν το νομοθέτημα έλθει στη Βουλή θα ανταποκριθώ με τη θετική ψήφο μου», προσέθεσε.

Τις σχετικές δηλώσεις έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, στο περιθώριο του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδος, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει τις προθέσεις του γύρω από μία πιθανή δική του υποψηφιότητα, λέγοντας τα εξής: «Ακούω τους συμπατριώτες μου. Αγαπώ την ιδιαιτέρα πατρίδα μου και την περιφέρειά μας. Θέλω να είμαι χρήσιμος, αλλά τώρα μόνον χωρίς χρίσμα».

Παράλληλα, ο κ. Νικολόπουλος, δήλωσε ότι αποδέχθηκε την κυβερνητική πρόσκληση και θα δώσει το «παρών» στη σημερινή συνάντηση που θα γίνει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία θα αναδείξει τα αιτήματα της Πάτρας και της περιοχής, αξιώνοντας να δοθούν άμεσα γρήγορες και ρεαλιστικές λύσεις.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας