Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 09 March 2017 21:30

Ζαχαριάδης: Θα υπάρξουν κάποια νοικοκυριά που θα πιεστούν

Ζαχαριάδης: Θα υπάρξουν κάποια νοικοκυριά που θα πιεστούν

Για την πορεία της διαπραγμάτευσης καθώς και για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, μίλησε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Παναγιώτης Φάκος

Σε συνέντευξή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε:

«Ο λαός δεν εκλέγει μόνο κυβέρνηση, εκλέγει και αντιπολίτευση. Αν κάποιοι ποντάρουν στην αποτυχία της χώρας να το πουν.

Η Νέα Δημοκρατία ή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ρίχνει την ευθύνη στην ελληνική κυβέρνηση, ενώ η ευθύνη δεν είναι στην ελληνική κυβέρνηση και είναι σε άλλες πλευρές.

Ο κόσμος έχει τρελαθεί από την πίεση που υφίσταται τα τελευταία 7 χρόνια με παράλογες πολιτικές.

Ο συσχετισμός της δύναμης στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης είναι αρνητικός για την χώρα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό που συζητάμε είναι ένα μείγμα μηδενικού δημοσιονομικού αποτελέσματος που προφανώς θα έχει κάποιες επιβαρύνσεις, θα έχει βεβαίως και τις ισόποσες ελαφρύνσεις.

Μηδέν εις το πηλίκο γενικώς για την ελληνική οικονομία. Προφανώς θα υπάρξουν κάποια νοικοκυριά που θα πιεστούν, θα υπάρξουν και κάποια νοικοκυριά θα ελαφρυνθούν.

Το στοίχημα είναι και με τα 3 δισ. που θα πάρουμε για τη δημιουργία 100.000 νέων θέσεων εργασίας να αρχίσει να ανακάμπτει η οικονομία».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας