Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

RPM

Η Jeep κάνει το Compass πιο δημοφιλές, τώρα από 24.100€

Ή με 50 άτοκες δόσεις, για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.
RPM
Παρ, 16/03/2018 - 23:28
Γράφει o Φίλιππος Ντάσκας

Θέλετε να βρεθείτε πίσω από το βολάν ενός Jeep Compass για να απολαύσετε τις ιδιαίτερες εκτός δρόμου ικανότητές του; Φέτος την άνοιξη μπορείτε πολύ πιο εύκολα, με την ολοκαίνουρια έκδοση Jeep Compass Sport, ξεκινώντας από 24.100 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ξεκινά η εμπορική διάθεση του νέου Compass Sport με κινητήρα τούρμπο βενζίνης 1.4 λίτρων στους 140 ίππους, με την εταιρεία να διαθέτει μαζί περιορισμένο αριθμό οχημάτων στην προνομιακή τιμή ή, διαφορετικά, με άτοκη χρηματοδότηση 50 μηνών.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως πρόκειται για μία αρκετά ενδιαφέρουσα προσφορά, δεδομένων των πλούσιων εκτός δρόμου ικανοτήτων του μεσαίου Jeep και δεδομένης της διάθεσης της FCA για την ενίσχυση της φίρμας στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στα πλαίσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, ο CEO της FCA, Sergio Marchionne, ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την άνοδο των πωλήσεων της Jeep κατά 40%, έχοντας στο παρελθόν εκφράσει τη δυσφορία του για τη χαμηλή διείσδυση της φίρμας στην Ευρώπη η οποία, όπως δήλωσε, αρχίσει να αναστρέφεται.

Φίλιππος Ντάσκας