Παρασκευή - 21 Απριλίου 2017
07:43

Αθήνα

Friday, 14 April 2017 02:15

2 λεπτά είναι αρκετά!

83' Τολισό
84' Μορέλ

2 - 1

15' Ράιαν Μπάμπελ
ΛΥΩΝ: 83' Τολισό, 84' Μορέλ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: 15' Ράιαν Μπάμπελ
2 λεπτά είναι αρκετά!

Η Μπεσίκτας έδειχνε ικανή για το "διπλό" στη Γαλλία, αλλά η Λυών ισοφάρισε στο 83' και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 84', έπειτα από γκάφα του Ισπανού τερματοφύλακα, Φάμπρι.

Αίθουσα Σύνταξης

Στην Γαλλία το Λυών - Μπεσίκτας καθυστέρησε 45 λεπτά να ξεκινήσει, λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οι Τούρκοι οπαδοί, με το ματς πάντως να έχει ενδιαφέρον και στο φινάλε, αλλά από καθαρά ποδοσφαιρική άποψη.

Οι "μαύροι" αετοί άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Ράιαν Μπάμπελ και έδειξαν ικανοί για το σπουδαίο "διπλό" που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa League, αλλά "αυτοκτόνησαν".

Στο 83' ο Τολισό ισοφάρισε έπειτα από αδράνεια της άμυνας και μόλις ένα λεπτό αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή ο Μορέλ, αφού έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Μπεσίκτας, Φάμπρι!

Ο Ισπανός πορτιέρε με τρεις παίκτες της Λιόν να τρέχουν να τον πιέσουν δεν έδιωξε την μπάλα, ήθελε να αποδείξει πως έχει άριστη τεχνική, αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΛΥΩΝ: Άντονι Λόπες, Ραφαέλ (52' Ζαλέ), Μαμάνα, Ντιακαμπί, Μορέλ, Τουσάρ, Τολισό, Φεκίρ, Γκεζάλ (52' Κορνέ), Βαλμπουενά, Λακαζέτ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μαρσέλο, Μίτροβιτς (64' Νετσίπ Ουισάλ), Τόσιτς, Χάτσινσον, Ογκουζχάν Εζιακούπ (74' Τολγκάι Αρσλάν), Ταλίσκα, Μπάμπελ, Αντριάνο, Τζενκ Τοσούν (87' Γκιοκχάν Ινλέρ).

Διαιτητής:

Γήπεδο: ΟΑΚΑ (Χωρητικότητα: 69.618 )

Στιγμιότυπα

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας