Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday 12 July 2017 - 21:19

Από τον Κοντονή στην κόντρα της Super League με την Nova

Από τον Κοντονή στην κόντρα της Super League με την Nova

Αν νομίζεις ότι τα είδες όλα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League κάνεις μεγάλο λάθος!

Παναγιώτης Φάκος

Από τα αίσχη των ουγκα ουγκα οπαδών των μεγάλων ομάδων, με τον Κοντονή να το παίζει νέα Θάτσερ, με τον "Ιβαν τον τρομερό" να προσπαθεί να πατάξει τη βία και τα στημένα ματς ενώ στο τέλος ο ίδιος έκανε τα ίδια στο Κύπελλο Ελλάδος και στα Play Off οδηγώντας σε αναμενόμενα επεισόδια!

Ακόμα είδαμε παραιτήσεις (όπως αυτη του Αλαφούζου), αλλαγές προπονητών ο ένας πίσω από τον άλλο (ειδικά στον Ολυμπιακό). Και αν αυτά τα θεωρείς πολλά θα σου πω ολα αυτά είναι μόνο μια γεύση.

Και αν επίσης νόμιζες πως όλα αυτά είναι η αιτία που το Ελληνικό πρωτάθλημα πάει από το κακό στο χειρότερο, θα σου πω πως πάλι λάθος κάνεις!

- Θα μου πεις γιατί λίγα είναι όλα αυτά;

- Σαφώς και όχι! Αλλά δεν έχεις δει τι έπεται ακόμα!!

Όλος αυτός ο πρόλογος για να φτάσουμε στο ζενίθ του παραλογισμού στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Nova και Super League τρώγονται για συναινετικό διαζύγιο, με τη 2η να ρίχνει το μπαλάκι στην Nova και να απαντά: «Αν θέλετε να σπάσετε τη σύμβαση, πληρώστε!»

Ουσιαστικά η Super League δεν αποδέχεται και καλεί τη Nova, εφόσον το επιθυμεί, να σπάσει τη σύμβαση επωμιζόμενη το κόστος. Ναι καλά διαβάσατε, ο συνεταιρισμός δεν αποδέχεται τη σχετική πρόταση, την οποία χαρακτηρίζει ως επικοινωνιακό παιχνίδι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες καλεί το συνδρομητικό κανάλι, εφόσον επιμένει για «διαζύγιο», να σπάσει η ίδια το συμβόλαιο που έχει σε ισχύ μέχρι το 2019 (και περιλαμβάνει όλες τις ομάδες πλην του ΠΑΟΚ) αλλά και να επωμιστεί όλο το κόστος για αυτή την ενέργεια.

Στις τάξεις της λίγκας η πρόταση της Nova ερμηνεύεται ως κίνηση τακτικής, ώστε να πιεστούν οι «μικρομεσαίες» ομάδες του πρωταθλήματος να ψηφίσουν στο αυριανό ΔΣ τις αλλαγές για μείωση των ομάδων σε 14 και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσω play offs (Το ακούσαμε και αυτό).

Σε κάθε περίπτωση το αυριανό ΔΣ της Super League αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, γιατί το τοπίο… αλλάζει και φαίνεται πως η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο δεν θα είναι η ίδια.

Και μεταξύ μας πότε ήταν ίδια;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας