Κυριακή - 21 Ιανουαρίου 2018
Tuesday 09 January 2018 - 02:41

Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για Μιραλάς

Δεν υπάρχει οψιόν αγοράς για Μιραλάς

Τέλος έδωσαν στα Αγγλικά δημοσιεύματα οι "ερυθρόλευκοι" περί υποχρεωτικής αγοράς του Κέβιν Μιραλάς το καλοκαίρι.

Παναγιώτης Φάκος

Ο Κέβιν Μιραλάς γύρισε "σπίτι" όπως είπε και ο ίδιος αρκετές φορές μετά την άφιξη του, με την μορφή δανεισμού και Αγγλικά ΜΜΕ βομβάρδισαν με δημοσιεύματα ότι ο Ολυμπιακός πήρε τον Βέλγο με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Στην χθεσινή παρουσίαση του Όσκαρ Γκαρθία οι "ερυθρόλευκοι" κατέστησαν σαφές πως δεν υπάρχει καμία οψιόν υποχρεωτικής αγοράς του Βέλγου αλλά επειδή τα αισθήματα είναι αμοιβαία θα δώσουν μόνοι τους τα 5,6 εκατ. ευρώ της ρήτρας για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Μιραλάς και να γίνει και με την βούλα ξανά ερυθρόλευκος.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο πλευρές ήθελαν σαν τρελοί να ξανά σμίξουν αφού και ο Μαρινάκης έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη αλλά και ο Μιραλάς είπε όχι σε Βόλφσμπουργκ, Γαλατασαράϊ αλλά και σε προτάσεις από Ιταλία προκειμένου να παίξει στην ομάδα που αγάπησε.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας