Κυριακή - 21 Ιανουαρίου 2018
Wednesday 26 April 2017 - 14:28

Διεθνής σάλος από την ανταρσία του ΠΑΟ!

Διεθνής σάλος από την ανταρσία του ΠΑΟ!

Ο Γιαννακόπουλος έκανε καψόνι με πούλμαν για την ήτττα στην Πόλη και...

O Paixtaras

Μια χωρίς προηγούμενο απόφαση έλαβε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ξεσήκωσε σάλο σε όλον τον κόσμο!
Ο κ.Γιαννακόπουλος διέταξε να επιστρέψει η ομάδα μπάσκετ από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα με ένα πούλμαν και σε ένα ταξίδι που θα κρατήσει σχεδόν 12 ώρες.

Παρότι δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση-ενημέρωση θεωρείται βέβαιο ότι αυτό συμβαίνει ως καψόνι για την ντροπιαστική ήττα με 3-0 από την Φενέρ Μπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Στο καψόνι ατέδρασε έντονα η "σημαία' του ΠΑΟ μετά την αποχώρηση Διαμαντίδη, ο Αντώνης Φώτσης και οι Αμερικανοί παίκτες Σίγκλετον, Τζεϊμς και Γκέίμπρελ.

Ο Φώτσης που έχει και τουρκικό διαβατήριο , ως καταγόμενος από τα Πριγκιποννήσια και οι άλλοι τρεις έφυγαν για το αεροδρόμιο, προκειμένου να γυρίσουν με αεροπλάνο.

Προφανώς θα έχει συνέχεια η υπόθεση καθώς οι διάσημοι παίχτες είναι αιτία μετάδοσης της είδησης στα πέρατα του κόσμου, αλλά και καθώς έρχονται τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, ο μόνος στόχος που έμεινε στον ΠΑΟ και μάλιστα σοβαρός...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας