Τρίτη - 23 Ιανουαρίου 2018
Thursday 22 June 2017 - 14:22

Γυναικάρες έτοιμες για όλα!

Γυναικάρες έτοιμες για όλα!

Η Εθνική Ελλάδος Γυναικών θα αναμετρηθεί σήμερα το μεσημέρι με την Τουρκία στις (22/6/2017 - 16:00) και θέλει να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, στοχεύοντας στην πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Παναγιώτης Φάκος

Το αν έχουν επιτύχει τα κορίτσια το έχουν αποδείξει και με το παραπάνω μάλιστα, αφού οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά κατάφεραν να περάσουν στους "8" του Ευρωμπάσκετ στέλνοντας το μήνυμα πως είναι εδώ και δεν πρέπει να τις ξεχνάει κανείς.

Ήδη έκαναν πράγματα και θαύματα, πετυχαίνοντας τη νίκη κόντρα σε δύο πανίσχυρες ομάδες, τη Σερβία και τη Ρωσία και πλέον έβαλαν πλώρη για να γράψουν ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ.

Απόψε (22/6 16:00) η Εθνική μας έχει αντίπαλο στα προημιτελικά μια ισχυρή δύναμη, την Τουρκία. Σαφώς και δεν είμαστε εμείς το φαβορί, αλλά πως μπορεί κανείς να αμφισβητήσει αυτά τα κορίτσια με την ψυχή, το τσαγανό και το πάθος που διαθέτουν ότι δεν μπορούν να ισοπεδώσουν και την Τουρκία; Άλλωστε μην ξεχνάμε την "Ελληνική ψυχή" δεν την λύγισε κάνεις!

Τα δεδομένα πλέον έχουν ως εξής:
Στην περίπτωση που νικήσουμε την Τουρκία και προκριθούμε στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, τότε αυτά τα κορίτσια θα έχουν κάνει κάτι παραπάνω από υπέρβαση! Ακόμα και εδώ να τελειώσει το ταξίδι για τα κορίτσια θα είναι επιτυχημένο, οπότε το άγχος μεταφέρεται στην αντίπαλη ομάδα γιατί η δική μας θα παίξει σίγουρα δίχως άγχος ώστε να ευχαριστηθεί το παιχνίδι προσπαθώντας παράλληλα να κάνει την υπέρβαση.

Τώρα σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, η Εθνική μας θα βρει απέναντι της, το νικητή από το ζευγάρι Γαλλία – Σλοβακία.

Στην περίπτωση ήττας, θα δώσει μάχη στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας