Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Monday 12 February 2018 - 19:52

Κλήρωση ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδος

Κλήρωση ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδος

Τα ζευγάρια στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως αυτά προέκυψαν από την κλήρωση της Δευτέρας (12/2) θα είναι Πανιώνιος - ΠΑΟΚ και ΑΕΛ - ΑΕΚ.

Παναγιώτης Φάκος

Πιθανότατα θα δούμε καρμπόν τελικό με τον περσινό αφού αν κρίνουμε από τις εικόνες των τεσσάρων ομάδων οι πιο φανατισμένοι είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Πάντως εύκολα δεν θα τα βρουν οι δύο μεγάλοι αφού και τόσο ο Πανιώνιος αλλά όσο και η ΑΕΛ έχουν αποδείξει με το σπαθί τους ότι δεν είναι εύκολη λεία.

Tα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών θα γίνουν εντός του τριημέρου 27/2-1/3 και οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στο διάστημα 17-19 Απριλίου.

Ο τελικός φέτος θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 12 Μαϊου.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν οι: κ.κ. Μπίρδας και Παπαδόπουλος (εκπρόσωποι ΠΑΟΚ), κ. Ασλανίδης (εκπρόσωπος ΑΕΚ), κ. Μάρκου (εκπρόσωπος ΑΕΛ) και ο κ. Κοκκινάκης (εκπρόσωπος Πανιωνίου).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας