Κυριακή - 25 Φεβρουαρίου 2018
Sunday 05 November 2017 - 23:07

Λύγισε ο μεγάλος ΠΑΣ στην Ριζούπολη

Λύγισε ο μεγάλος ΠΑΣ στην Ριζούπολη

Πήρε για τα καλά τα πάνω του ο Απόλλωνας και με ανατροπή στην ανατροπή κατάφερε να λυγίσει στον "Άγιαξ της Ηπείρου" και να πάρει ανάσα από τα συνεχόμενα προβλήματα που είχε.

Παναγιώτης Φάκος

Στην απόλυτη ματσάρα μετέτρεψαν το παιχνίδι Απόλλων και ΠΑΣ με πολλά γκολ, θέαμα, αλλά και αγωνία αφού το ματς γύρισε 2 φορές μέχρι να σταματήσει η μπίλια στον Απόλλωνα.

Δικαιωματικά αυτό το παιχνίδι παίρνει τον τίτλο του καλύτερου παιχνιδιού φέτος στην Super League ανάμεσα σε 2 μεγάλες ομάδες με ιστορία που έδωσαν τα ρέστα τους και μας έκαναν να απολαύσουμε ποδόσφαιρο με τα όλα του!

Με αυτή τη νίκη με 4-3 ο Απόλλωνας μένει εδώ και παλεύει για την σωτηρία του σε αυτό το ροντέο που γίνεται στην Super League χτίζοντας ένα αήττητο 4 αγώνων.

Ο ΠΑΣ έκανε την 3 ήττα του για φέτος αλλά κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει αυτή την ομάδα που σε κάθε παιχνίδι μας χαρίζει τεράστιο θέαμα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας