Κυριακή - 23 Απριλίου 2017
01:54

Αθήνα

Thursday, 20 April 2017 22:01

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άντερλεχτ 2-1 με Ράσφορντ από άλλο πλανήτη!

10' Μκιταριάν
107' Ράσφορντ

2 - 1

32' Χανί
MANCHESTER-UNITED: 10' Μκιταριάν, 107' Ράσφορντ
ANDERLECHT: 32' Χανί
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άντερλεχτ 2-1 με Ράσφορντ από άλλο πλανήτη!

Κινδύνευσε από Άντερλεχτ και τον ίδιο της τον εαυτό η Γιουνάιτεντ, αλλά έκανε το χρέος της! Με γκολάρα του Ράσφορντ στο 107' νίκησε (2-1) στην παράταση τους Βέλγους και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Αίθουσα Σύνταξης

Θέλει να βάζει δύσκολα στον εαυτό της και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία!

Αφού, λοιπόν, από το πουθενά στο Βέλγιο η Γιουνάιτεντ δέχθηκε την ισοφάριση από την Άντερλεχτ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο διαμόρφωσε μόνη της το τέλειο σενάριο για... χαρακίρι, αλλά τελικά ο Ράσφορντ ήταν αυτός που στην παράταση χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League με γκολ στην παράταση (107') και τελικό σκορ 2-1.

Όπως σε κάθε εντός έδρας ματς, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό από το να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με μία πολύ μεγάλη διαφορά. Η Γιουνάιτεντ κατάφερε μόλις στο 10' να ανοίξει το σκορ με τον Μικιταριάν, εκμεταλλευόμενος την ασίστ που του πρόσφερε ο Ράσφορντ και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Με τη Γιουνάιτεντ να δείχνει απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι και έχοντας αρχίσει τη διαχείριση του αγώνα, συνέβη το αναπάντεχο για την ομάδα του Μουρίνιο, αφού έπειτα από ανεπανάληπτο... μπιλιάρδο στην περιοχή των γηπεδούχων ο Χανί βρήκε την μπάλα στο... πιάτο και δεν δυσκολεύτηκε από πολύ κοντινή απόσταση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τη στιγμή που η Μάντσεστερ έχανε ευκαιρίες με κορυφαία του Ράσφορντ που δεν μπόρεσε να πλασάρει σε κενή εστία, ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε τον Μάρκος Ρόχο και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αποχωρούν με σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, κάνοντας τον πονοκέφαλο του Πορτογάλου ακόμα πιο έντονο.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με το σκηνικό να είναι το ίδιο και τον Φελαΐνί να παίρνει αυτή τη φορά τη σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών. Τη λύση έδωσε τελικά ο Ράσφορντ στο β' ημίχρονο του έξτρα χρόνου που εξιλεώθηκε για όσα είχε χάσει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στο 107'. Ο Άγγλος με απίστευτο τρόπο απελευθερώθηκε από τα μαρκαρίσματα και με δύσκολο, αριστερό πλασέ έκανε το 2-1, υπογράφοντας τη νίκη για τη Γιουνάιτεντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

MANCHESTER-UNITED: Ρομέρο, Βαλένσια, Μπαγί, Ρόχο, Σο, Κάρικ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (60' Φελαϊνί), Μχιταριάν, Ράσφορντ, Ιμπραΐμοβιτς (90' Μαρσιάλ)

ANDERLECHT: Ρουμπέν, Απια, Μποτζί, Σπάχιτς, Ομπράντοβιτς, Ντεντονκέρ, Τιέλεμανς, Ανί (64' Στάντσιου), Τσιπτσίου (64' Μπρούνο), Ατσεαμπόνγκ, Τεόντορτσικ (79' Τελίν)

Διαιτητής: Μαγιένκο

Γήπεδο: Old Trafford (Χωρητικότητα: 75.635)

Στιγμιότυπα

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας