Κυριακή - 25 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday 08 November 2017 - 10:03

Να κάνεις συνεχώς φάουλ για να την κοιτάς στα...μάτια

Να κάνεις συνεχώς φάουλ για να την κοιτάς στα...μάτια

Το ερώτημα είναι: Αν έχεις πιο πολύ ωραία διαιτητή μέσα στο γήπεδο θα βλέπεις μπάλα ή μόνο αυτήν. Μήπως η παρουσία της θα σε κάνει να μην κοιτάζεις καθόλου τον αγώνα;

Αίθουσα Σύνταξης

Εμείς έχουμε να σας παρουσιάσουμε την Πολωνή Karolina Boja, η οποία είναι η πιο ωραία διαιτητής. Είναι η εντυπωσιακή από θέμα ομορφιάς αλλά και πολύ σοβαρή στις αποφάσεις της διαιτητής διαιτητής ποδοσφαίρου. Είτε φοράει αθλητικά ρούχα είτε όχι, η σέξι νεαρή τραβάει τα αντρικά βλέμματα εντός και εκτός γηπέδου.

Για τους παίκτες βέβαια είναι μεγάλο ρίσκο και μάλλον θα "φλερτάρουν" συνεχώς με την κίτρινη κάρτα για να την έχουν σε απόσταση αναπνοής.

Η Karolina είναι μόλις 20 ετών και είναι διαιτητής στα γήπεδα της Πολωνίας και αν δεν ξέραμε την ιδιότητα της θα λέγαμε ότι είναι μοντέλο που της αρέσει να φωτογραφίζεται στα γήπεδα.

 

Εννοείται πως την ακολουθούν χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Για τη ακρίβεια περισσότεροι από 83,2 χιλιάδες.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες της…

Karolina Bojar-a640 Karolina Bojar-b640 Karolina Bojar-c640 Karolina Bojar-d640 Karolina Bojar-e640 Karolina Bojar-f640 Karolina Bojar-g640 Karolina Bojar-h640 Karolina Bojar-i640

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας