Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Thursday 14 September 2017 - 01:29

Ο Αλαφούζος φεύγει...Ο Γιαννακόπουλος βγήκε μπροστά στον ΠΑΟ!

Ο Αλαφούζος φεύγει...Ο Γιαννακόπουλος βγήκε μπροστά στον ΠΑΟ!

"Ολα η φεύγω και απο το μπάσκετ" το σύνθημα ...

Παναγιώτης Φάκος

Ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά του Γιάννη Αλαφούζου είναι να υπόσχεται δάφνες και μπαλκόνια και για κάποιο λόγο οι προσπάθειες να καταλήγουν σε βόθρους.

Υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να κάνει τον Παναθηναίκό αντάξιο της ιστορίας του(Γουέμπλεϊ κλπ) και επειδή είχε και δικά του μέσα ενημέρωσης ,από τα οποία περνούσε τα μηνύματα που ήθελε ,λίγοι πρόσεξαν ότι δεξιά και αριστερά του χέρια ήταν ένας φανατικός και γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού σε επαφή με την ερυθρόλευκη διοίκηση,ένας γνωστός και φανατικός οπαδός της ΑΕΚ σε επαφή με την κιτρινόμαυρη διοίκηση πάντα, λόγω της ιδιαίτερης ενασχόλησής τους με τα ΜΜΕ.

Ήταν ειλικρινής λοιπόν η προσπάθεια του Γιάννη Αλαφούζου;

Με αυτά τα δεδομένα περιμένει κανείς το αποτέλεσμα.

Μέχρι σήμερα ο ΠΑΟ σέρνεται συνεχώς στη φθορά και όχι στην αφθαρσία.

Η ομάδα φόβητρο της Ευρώπης και της Ελλάδας γίνεται λουκουμάκι για κάποια Εστορίλ,κάποια Γκαμπάλα και μένει άγαλμα στην Αθλέτικ μια ομάδα στην οποία παίζουν με την ψυχή τους και την καρδιά τους άγνωστοι στο στερέωμα Βάσκοι.

Στο εσωτερικό ίδιο λουκουμάκι είναι για την Κέρκυρα,τον Πλατανία,τον Πευκιά και πάει λέγοντας.

Εδώ και χρόνια λίγοι προσέχουν το αποτέλεσμα της πλύσης εγκεφάλου που κάνουν τα κανάλια του Αλαφούζου για αναδάσωση στην Αττική.

Κάθε μέρα εδώ και χρόνια τηλεόραση και ραδιόφωνο του Γιάννη Αλαφούζου βομβαρδίζουν τον κόσμο με τα ραντεβού για αναδάσωση, για ποτισμό κλπ σε διάφορα σημεία της Πεντέλης.

Παρατηρούμε την Πεντέλη και έχουμε την αίσθηση ότι το γήπεδο της Λεωφόρου με το γκαζόν είναι πιο πράσινο...

Δεν εκπλήσσουν λοιπόν τα μέχρι σήμερα κατορθώματα στον Παναθηναϊκό.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, δεν εκπλήσσει η προσπάθεια του Δημήτρη Γιασννακόπουλου να βγει μπροστά με σύνθημα "ΟΛΑ ή ΤΙΠΟΤΑ" για τον Παναθηναϊκό.

Με επίσημη ανακοίνωσή του θυμίζει τι έχει κάνει η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον μπασκετικό και ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και καλεί πλούσιους και φτωχούς πράσινους να συστρατευθούν ,να πάρουν το συγκρότημα του Ολυμπιακού Σταδίου για να το κάνουν πράσινη Πολιτεία.

Ο υιός της Μαριάνας Λάτση, ο Πάρις Κασιδόκωστας διαψεύδει ότι μετέχει και η οικογένεια Λάτση στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να ενώσουν όλο το χώρο,από τα ΜALL-GOLDEN HALL και να δημιουργήσουν μια εύρωστη οικονομικά ομάδα.

Η φημολογία λέει ότι ο Δημ. Γιαννακόπουλος, έχει προτάσεις για συν-εταιρεία και από το εξωτερικό ,αλλά πέρα από τη φημολογία που λέει ότι και Τούρκοι κάνουν προσπάθεια να παίξουν ρόλο στον ΠΑΟ μια απλή ανακοίνωση να βγάλει ότι ψάχνει συνεταίρο σε χρόνο μηδέν θα το μάθουν και στα ορεινά...της Κίνας.

Βέβαιο είναι ότι κάτι θα γίνει στον ΠΑΟ προσεχώς.Από το φύγει και ο Δημ. Γιαννακόπουλος από τον μπασκετικό(το λέει ευθέως στην ανακοίνωσή του) ή να περάσει(το πιθανότερο) και στα δικά του χέρια το ποδόσφαιρο και ο ερασιτέχνης ΠΑΟ.


Ιδού η ανακοίνωση του Δημ. Γιαννακόπουλου:

«Το 2017 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για την οικογένεια μου καθώς συμπληρώνουμε αισίως 30 χρόνια που κρατάμε τα ηνία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Στα τριάντα αυτά συναπτά χρόνια, επενδύοντας χρόνο, κόπο, ιδρώτα αλλά και πακτωλό χρημάτων, καταφέραμε να κάνουμε το μπασκετικό Παναθηναϊκό την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και ταυτόχρονα μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη.

Τα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια, το ένα Διηπειρωτικό, οι δεκάδες εγχώριοι τίτλοι αλλά και οι κορυφαίοι αθλητές που φόρεσαν τη φανέλα με το τριφύλλι όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Μαζί φυσικά και οι γενιές Παναθηναϊκών, που μεταλαμπάδευαν την Παναθηναϊκή Ιδέα, αντλώντας δύναμη από τις τεράστιες επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ, η οποία ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ, αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα που κατακτά τουλάχιστον έναν τίτλο σε κάθε αγωνιστική σεζόν, εδώ και 21 χρόνια.

‘Όλα τα παραπάνω αλλά και τόσα ακόμα με κάνουν υπερήφανο που είμαι Παναθηναϊκός. Η αγάπη μου για το τριφύλλι, δεν μου επιτρέπει να μένω αδιάφορος βλέποντας τη σημερινή θλιβερή κατάσταση τόσο στον Ερασιτέχνη, όσο και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.

Η ποδοσφαιρική ομάδα διολισθαίνει αγωνιστικά, την ίδια στιγμή που ο ΟΣΦΠ απλώνει… ρίζες παντού, ενώ η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ενδυναμώνονται.

Ταυτόχρονα, ο Ερασιτέχνης έχει οδηγηθεί στην «εντατική - κλινικά νεκρός» με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς πληγώνεται συνεχώς κι αυτό δεν μπορεί παρά να έχει ανάλογο αντίκτυπο και στο μπάσκετ. Πολύ περισσότερο δε όταν το οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας δεν μας επιτρέπει να ανταγωνιστούμε επί ίσοις όροις τα διεθνή δεδομένα και να κρατήσουμε την ομάδα στο υψηλότερο σκαλοπάτι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως επιθυμούμε και έχουμε συνηθίσει.

Το PAO Foundation αποτελεί όχι απλά μια πρόταση για το παρόν και το μέλλον ολόκληρου του Συλλόγου αλλά, κατά την προσωπική μου άποψη, μονόδρομο για τη βιωσιμότητα του Παναθηναϊκού.

Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι η συστράτευση όλων των Παναθηναϊκών Δυνάμεων, τόσο των επιφανών φίλων του τριφυλλιού, όσο και των απλών φιλάθλων. Για να γίνει το πρώτο βήμα απαιτείται η παρούσα διοίκηση να παραδώσει την ΠΑΕ, απαλλαγμένη από τα οικονομικά βαρίδια του παρελθόντος.

Παράλληλα, βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η δημιουργία της Παναθηναϊκής Πολιτείας. Η συστέγαση δηλαδή όλων των τμημάτων του Συλλόγου. Ελπίζω ότι η παρούσα Κυβέρνηση, θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, παραχωρώντας μας με μακροχρόνια μίσθωση το ΟΑΚΑ.

Η επιτυχία του PAO Foundation θα εξασφαλίσει την αυτοχρηματοδότηση όλων των τμημάτων του Συλλόγου, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όπου η ομάδα δεν είναι δέσμια κανενός προσώπου / παράγοντα και αντίστροφα ο παράγοντας δεν γίνεται δέσμιος του Συλλόγου.

Σε αντίθεση με τους άλλους συλλόγους, οι Παναθηναϊκοί θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι και δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να μας χαριστούν χρέη, γήπεδα ή και… τίτλοι.

Θέλω να πιστεύω ότι αφενός μεν οι επιφανείς Παναθηναϊκοί, αφετέρου δε ο απλός κόσμος, θα ανταποκριθούν άμεσα και με θέρμη στο κάλεσμα μας, δείχνοντας ουσιαστικά εμπράκτως την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος να επανεξετάσω τη θέση και την εμπλοκή μου στα δρώμενα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ξεκαθαρίζω ότι η ειλικρινή πρόθεση μου δεν είναι να αναλάβω προσωπικά την ΠΑΕ, ούτε καν να τη διαχειριστώ, πόσο μάλλον δε να επωμιστώ τις οικονομικές αστοχίες των προηγούμενων ετών. Πέραν τούτου, το ομιχλώδες και σκοτεινό τοπίο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως έχει διαμορφωθεί εδώ και χρόνια, ούτε το γνωρίζω, ούτε επιθυμώ να το μάθω.

Μοναδική πρόθεση μου είναι να αποτελέσω το θεματοφύλακα της Παναθηναϊκής Ιδέας, έχοντας ως προίκα τη σπουδαία πορεία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού τα τελευταία τριάντα χρόνια, που μου δημιουργεί την ηθική υποχρέωση να δώσω τη μάχη για την αναγέννηση του Συλλόγου.

Εντός του Οκτωβρίου θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τον πλήρη στρατηγικό σχεδιασμό και τον τρόπο υλοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας, ώστε να διαπιστώσουμε αν προκύπτουν οι απαραίτητες οικονομικές προϋποθέσεις για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος σε όλα τα επίπεδα.

Ευελπιστώ ότι σύντομα θα τραγουδάμε ξανά όλοι μας “Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ”»!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας