Δευτέρα - 24 Απριλίου 2017
17:25

Αθήνα

Saturday, 22 April 2017 21:17

Πάει στον τελικό του FA Cup η Τσέλσι

Πάει στον τελικό του FA Cup η Τσέλσι

Η Τότεναμ ήταν ανώτερη στον ημιτελικό του "Wembley", αλλά η Τσέλσι ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με 4-2, έτσι θα παίξει στον τελικό του FA Cup για 12η φορά στην ιστορία της.

Αίθουσα Σύνταξης

Η Τσέλσι νίκησε 4-2 την Τότεναμ στον ημιτελικό του FA Cup στο "Wembley", έτσι θα παίξει στον τελικό της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης για 12η φορά στην ιστορία της.

Σε ένα εντυπωσιακό ματς στο «Γουέμπλεϊ» η Τσέλσι πανηγύρισε τη νίκη 4-2 κόντρα στην Τότεναμ και μαζί την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Άρσεναλ ή Σίτι (Κυριακή, 17:00).

Οι "spurs" ήταν ανώτεροι, αλλά οι "μπλε" ήταν αποτελεσματικότεροι και έτσι επιστρέφουν στον τελικό μετά από 5 χρόνια (2012) και την Κυριακή θα μάθει ποια απ'τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει.

Με πέναλτι του Ουίλιαν στο 5' και με φάουλ του ίδιου στο 43' η Τσέλσι προηγήθηκε τις δύο πρώτες φορές, με τους Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι να απαντούν με όμορφα γκολ από ασίστς του Κρίστιαν Έρικσεν.

Μετά το πρώτο της κόρνερ στο ματς στο 75' η Τσέλσι προηγήθηκε 3-2 με το σουτ του Εντέν Αζάρ.

Η Τσέλσι τελείωσε το ματς στο 80' με τρομερό σουτ του Μάτιτς πέντε έξι μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας της Τότεναμ για το 4-2.

Χωρίς κουράγια στη συνέχεια η ομάδα του Ποκετίνο, δεν κατάφερε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, με την Τσέλσι να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας