Πέμπτη - 18 Ιανουαρίου 2018
Thursday 20 July 2017 - 13:29

Πανιώνιος: Απούσα η Δημοτική Αρχή Ν. Σμύρνης για το γήπεδο

Πανιώνιος: Απούσα η Δημοτική Αρχή Ν. Σμύρνης για το γήπεδο

Ο Δήμος Ν. Σμύρνης φαίνεται πως αδιαφορεί παντελώς για το για το γήπεδο (σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ) αν η τοπική ομάδα είναι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πράγμα που είναι τιμή για κάθε χώρα πόσο μάλλον για ένα δήμο.

Παναγιώτης Φάκος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ από τη μεριά της έχει κάνει τα πάντα για να είναι το γήπεδο σε άριστη κατάσταση ώστε να είναι μέσα στα ευρωπαϊκά στάνταρ και να γίνει και η νομιμοποίηση του γηπέδου πληρώνοντας 70.000 ευρώ για να τα παρακάτω: αγωνιστικός χώρος, βοηθητικοί χώροι, πισίνες, κλειστά γυμναστήρια, εξέδρες στις οποίες φιλοξενούνται σχεδόν όλες οι δραστηριότητες του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ο Δήμος Ν. Σμύρνης όμως κάνει τον "Αλέκο" και δεν πληρώνει το παράβολο των 10.000 ευρώ.

Άντε εδώ πες βρήκε λίγο ζόρι γιατί είναι "πολλά τα λεφτά Άρη", στο άλλο όμως που είναι πιο εύκολο πάλι απών είναι... Παρόλο τις επανειλημμένες εκκλήσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για βελτίωση της πρόσβασης των οπαδών στις Θύρες 2 και 3 του γηπέδου να στείλει ο δήμος συνεργείο ώστε να ρίξει πίσσα προκειμένου να μην πλημμυρίζει ο χώρος τις ημέρες που βρέχει και για την ασφάλεια του κόσμου, εδώ και 1,5 χρόνο είναι άφαντος.

Τέλος και πιο βασικό κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχουν ταμπέλες για το γήπεδο σε κεντρικά σημεία της περιοχής. Μέχρι και εγώ ο ίδιος έχω χαθεί κάποιες φορές ψάχνοντας το γήπεδο. Και δε μιλάμε για ένα γήπεδο Α΄ Τοπικού, μιλάμε για ένα γήπεδο ομάδας Α' Εθνικής η οποία συμμετέχει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει στον φίλαθλο και όχι μόνο κόσμο της Νέας Σμύρνης, την στάση της Δημοτικής Αρχής της πόλης, η οποία είναι παντελώς απούσα, από όλα τα βελτιωτικά έργα που έχουν ήδη γίνει ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο στάδιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Σε αντίθεση με άλλους Δήμους, που θεωρούν την ευρωπαϊκή συμμετοχή της οικείας ομάδας τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως τιμή για την πόλη, ο Δήμος Νέας Σμύρνης, όχι μόνο δεν στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας, αλλά δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ενώ από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την νομιμοποίηση του γηπέδου, πληρώνοντας περίπου 70.000 ευρώ (αγωνιστικός χώρος, βοηθητικοί χώροι, πισίνες, κλειστά γυμναστήρια, εξέδρες στις οποίες φιλοξενούνται σχεδόν όλες οι δραστηριότητες του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ), ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν πληρώνει το παράβολο των 10.000 ευρώ.

Επιπροσθέτως παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας, για βελτίωση της πρόσβασης των οπαδών στις Θύρες 2 και 3, ο Δήμος μας κοροϊδεύει εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, μην στέλνοντας ειδικό συνεργείο να ρίξει λίγη πίσσα, προκειμένου να μην πλημμυρίζει ο χώρος τις ημέρες που βρέχει και για την ασφάλεια του κόσμου. Επίσης δεν έχει γίνει καν η σήμανση του γηπέδου, ούτε και η τοποθέτηση πινακίδων σε κομβικά σημεία της πόλης, προκειμένου να γνωρίζουν και οι επισκέπτες πως να κατευθυνθούν στο στάδιο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας