Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Monday 11 September 2017 - 00:19

ΠΑΟ: Θέλει μαγκιά για να πέσεις τόσο χαμηλά.

ΠΑΟ: Θέλει μαγκιά για να πέσεις τόσο χαμηλά.

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει αυτή η ομάδα;

Παναγιώτης Φάκος

Ξεκίνησε από την προετοιμασία κιόλας σαν σίφουνας και ξαφνικά άρχισε η κάθοδος!

Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν του βγήκαν οι μεταγραφές, άσχετα αν θα μπορούσε ο Αλαφούζος να χώσει το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη και να πάρει κάποιο όνομα.

Επίσης δεν μπορώ να πιστέψω πως φταίει και ο Ουζουνίδης που πήρε στα χέρια του ένα νέο Παναθηναϊκό και μέχρι το πρώτο ματς με την Μπιλμπάο θαύμαζες το έργο του.

Ότι υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα είναι προφανές, η θύρα 13 θέλει να ρίξει τον Αλαφούζο πράγμα που φέρνει ένα κακό κλίμα στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι όσο πικρή και αν ακούγεται πως ο Αλαφούζος πρέπει να παραδώσει τα κλειδιά. Φαίνεται πως δεν έχει τον χρόνο ή την όρεξη να ασχοληθεί πλέον με τους πράσινους και αυτό φάνηκε καθαρά όταν έδωσε την διαχείριση της ομάδας αλλού.

Κάποιος πρέπει να φτιάξει τον Παναθηναϊκό πριν είναι αργά και μην ρίχνουμε το βάρος στην διαιτησία. Παίζεις μπάλα νικάς, δεν παίζεις χάνεις απλά τα πράγματα.

Όχι ότι η Κέρκυρα σήμερα έβγαλε μάτια απλά ήταν ένα "τσικ" ανώτερη από τους "πράσινους" την κατάλληλη στιγμή.

Και το πέναλτι να έδινε στο τέλος και πες ότι γινόταν το 1-1 είναι αποτέλεσμα αυτό για τον Παναθηναϊκό που είδαμε και περιμέναμε να κάνει θαύματα;

Συγγνώμη αλλά, όχι!

Περιμέναμε όλοι με χαρά να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τελικά θα δούμε έναν Ολυμπιακό να σαρώνει και μια ΑΕΚ να κυνηγά!

Αυτό είναι το Ελληνικό Πρωτάθλημα και δυστυχώς δύσκολα θα αλλάξει. Και αυτό επιρρεάζει ακόμα και την Ευρωπαϊκή μας πορεία καθώς έχουμε μείνει έτη φωτός πίσω.

Αν οι πρόεδροι των "Big-4" δεν βάλουν λιγάκι παραπάνω το χέρι στην τσέπη προκοπή δεν θα δούμε.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας