Σάββατο - 20 Ιανουαρίου 2018
Tuesday 28 March 2017 - 11:25

Προχωρά η ρύθμιση για την «Αγια-Σοφιά»

Προχωρά η ρύθμιση για την «Αγια-Σοφιά»

Πότε αναμένονται εξελίξεις.

Αίθουσα Σύνταξης

Είναι σαφές πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας και ο Άρης Βασιλόπουλος δεν πρόκειται να άρουν τις αντιρρήσεις τους για το γήπεδο της ΑΕΚ και συνεχίζουν να αρνούνται να τακτοποιήσουν το ζήτημα των υψομέτρων που απαιτούνται για την άδεια εργασιών.

Τόσο στις τάξεις της «Ένωσης», όσο και σε αυτές της κυβέρνησης, έχει γίνει πλέον αντιληπτό πως ο μόνος τρόπος για να ξεμπλοκάρει το πρότζεκτ είναι με νομοθετική ρύθμιση που θα παρακάμπτει το Δήμο. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γίνει σημαντική προεργασία στο συγκεκριμένο κομμάτι από την πολιτεία, που εσχάτως έχει τοποθετήσει στην πρώτη γραμμή τα ζητήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο δίμηνο που έρχεται, καθώς οι νομοπαρασκευαστικές διαδικασίες (για νόμους ή ρυθμίσεις) είναι χρονοβόρες.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας