Κυριακή - 25 Φεβρουαρίου 2018
Wednesday 08 November 2017 - 19:57

Πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Γ. Μώραλης

Πρόεδρος του Ολυμπιακού ο Δήμαρχος Πειραιά κ.Γ. Μώραλης

Με δήλωσή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε πως μετά τις κατηγορίες που ήδη αποδείχθηκαν αβάσιμες, κάτι ανάλογο θα συμβεί μέχρι την οριστική αθώωσή του. Παράλληλα, αποφάσισε καθήκοντα προέδρου να αναλάβει ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης, ο οποίος δήλωσε: "Ενωμένοι σαν γροθιά..."

Αίθουσα Σύνταξης

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, τοποθετήθηκε αναφορικά με τις τελευταίες -δικαστικές- εξελίξεις, ενώ ανακοίνωσε πως θα προτείνει για διάδοχό του τον αντιπρόεδρο και Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Αναλυτικά:

"Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης".

Ο ίδιος ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε αμέσως μετά: "Ως Δήμαρχος Πειραιά αναλαμβάνω την ιστορική ευθύνη που μου αναλογεί απέναντι στο σύλλογο της πόλης μας στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας. Για το λόγο αυτό τίθεμαι στη διάθεση του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προκειμένου μετά την τιμητική πρόταση του Προέδρου να στηρίξω την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας, για τους λίγους μήνες που απαιτούνται μέχρι να δικαιωθεί οριστικά ο φυσικός ηγέτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Όλοι οι Ολυμπιακοί απέναντι στην επίθεση που δέχεται η ομάδα μας είμαστε παρόντες και ενωμένοι σαν μια γροθιά".

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας